Берет був одним з найпопулярніших головних уборів минулого року і залишиться найгрячішим трендом у новому сезоні. Якщо ви не знаєте, як поєднати цей аксессуар з образом читайте нашу підбірку.

Класичний чорний

Зверніть увагу на класичний чорний берет, який допоможе створити образ у стилі Бонні, подруги Клайда.

Сміливий червоний

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Червоний берет виграшно виглядає з сонячними окулярами цікавих форм. Такий стильний варіант носить, до прикладу, модель Ельза Хоск.

Чистий білий

Стильна герцогиня Меган Маркл поєднує цей аксессуар з білим пальтом.

Кава з молоком

Стильний берет кольору camel ідеально поєднується з чорною шкіряною мото-курткою. Такий образ виграшно виглядає через контраст деталей.

Раніше повідомлялось, що протягом останніх п'яти років головна вимога до модного одягу всього одна — бути комфортною. Краса давно не вимагає жертв, принаймні, дуже великих, а тому восени і взимку 2018-2019 в моді стиль оверсайз, теплі і затишні в'язані светри, практичний і який вже став класикою денім і одяг кольору металік.

Верхній одяг для осені та зими 2018

Варіацій на тему верхнього одягу так багато — пончо, кейпи, лижні куртки та пуховики, шуби з штучного хутра — виберіть 2-3 тренди за вашим смаком.

Грубі черевики 2018

Вже кілька сезонів поспіль грубі чоботи не втрачають своєї актуальності. І це не дивно, адже в них комфортно, зручно і не дивлячись на те, що виглядають вони грубо, ваш образ у них буде неймовірно жіночним. Черевики можна скомбінувати з шортами, джинсами, з легкими сукнями будь-якої довжини і навіть зі спортивними костюмами. Якщо ви віддаєте перевагу стиль бохо – це взагалі знахідка для вас.

Шапки модний тренд осені-2018

Берети цієї осені – хіт сезону. Це вже не просто тепла річ. Шапки в цьому сезоні грають роль, аксесуара, який допоможе вам зробити свій образ завершеним.

Нагадаємо, експерти розповіли про головне віянні моди.

Як повідомляв портал Знай.uа, герцогиня Сассекская ввела моду на дивне тату.

Також Знай.uа писав, 10 кращих total-white луків цього сезону.