У Женеві готують до відкриття секс-кафе, де на сніданок разом з горнятком мокко чи капучіно будуть "подавати" оральні пестощі. Робоча назва закладу з оригінальною концепцією - кафе "Фелляція".

Середній рахунок в кафетерії складе 60 швейцарських франків (близько $ 50). Про це повідомляє Maxim.

Ідея створити кафе з послугами орального сексу з'явилася у власника місцевого ескорт-агентства Facegirl Бредлі Шаве. На це його надихнули розповіді про подібні заклади в Таїланді.

За задумом Бредлі Шаве це буде працювати так: голодний (у всіх сенсах) чоловік приходить в заклад, замовляє каву в меню, а паралельно підшукує собі через планшет повію, яка доставить йому сексуальне задоволення. Потім він займає місце за столиком і насолоджується своїм замовленням.

"Судячи з того, як це працює в Таїланді, там п'ять-десять хвилин - і все скінчено. Розщедритися за основну послугу доведеться на $ 60 або близько того, ну і плюс символічна плата за напій", - каже Шаве.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

https://www.maxim.com/.image/c_limit%2Ccs_srgb%2Cq_auto:good%2Cw_500/MTM5Njg1MjY1MTIyNzk3MzY3/giphy-6gif.gif

Швейцарська преса пише, що це буде найдорожча кава в місті.

Наразі стартап знаходиться на стадії узгодження з владою Женеви, бізнес-план вивчає місцевий департамент безпеки та економіки.

Зазначимо, що проституція в Швейцарії легальна: вона строго контролюється, а секс-працівники повинні мати діючий дозвіл. Але не всі схвально дивляться на таку політику держави. Існує навіть рух проти проституції, активісти якого вважають, що такі закони сприяють легалізації сутенерства.

Коли з'явилася новина про можливе відкриття "секс-кафе", активісти також виступили з протестами. Але незважаючи на несхвалення з боку представників громадськості, експерти впевнені, що у такого проекту дуже багато шансів на реалізацію.

Нагадаємо, у мексиканському місті Гвадалахарі прийняли закон, що дозволяє займатися сексом у громадських місцях.

Як повідомляв портал "Знай.ua", перший у світі власник інтим-ляльки розповів, чим вона краща за жінок.

Також "Знай.ua" писав, що гаряча парочка влаштувала "доросле кіно" під вікнами у Путіна.