В Instagram набирає популярності новий еротичний флешмоб #pineappleboobs зі знімками, на яких дівчата прикривають оголені груди ананасами.

Відповідні фото публікують красуні з усього світу, повідомляє The Sun.

Звідки пішов тренд невідомо. Однак, є припущення, що поштовх до розвитку флешмоба дала актриса Алекс МакГрегор, яка зробила аналогічний знімок пару років тому. Тим часом Instagram продовжується наповнюватись фото, на яких оголені дівчата прикриваються лише фруктом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, раніше дівчата по всьому світу запустили флешмоб DanceIsN'tCrime (Танці - не злочин) на підтримку заарештованої танцівниці з Ірану. Вони записують на відео свої танці і викладають це в мережу.

Поштовхом для такого флешмобу стала 18-річна Маеде Ходжабірі, яку звинуватили в грубому порушенні моральних норм.

В Ірані її заарештували за публікації Instagram відеозаписів, знятих в її спальні. Крім того, дівчину звинувачують в тому, що вона з'являлася на публіці без хіджабу. Раніше, за схожими звинуваченнями, заарештовані ще три людини.

За словами дівчини, вона просто хотіла привернути більше уваги до свого профілю - зараз там 52 тисяч пеідписників і більше 300 роликів зі своїми танцями. Її змусили виступити на ТБ, де вона, майже плачучи, визнала свою провину.

Також ми писали про те, що все більше популярності в мережі набирає флешмоб # Зачемрожала, який запустили благодійні проекти і організації.

Головна його мета - підтримати жінок з дітьми: відзначивши свою публікацію цим хештегом, матусі діляться непростими ситуаціями, в які колись потрапляли, а також розповідають про частих закидах на свою адресу.

Нагадаємо, відома американська модель і актриса Емілі Емілі Ратажковскі поділилася з передплатниками серією відвертих знімків з нової фотосесії для журналу Paper Magazine.

Як раніше писав Знай.ua, тигриця Емілі Ратажковскі в купальнику потрусила "вишеньками".

Також портал Знай.ua повідомляв про те, що Емілі Ратажковскі порозважатися з поганим хлопчиком в трейлері до фільму "Круїз".