Варто пам'ятати, що відмова жінки найчастіше зумовлена п'ятьма найбільш поширеними причинами:

1.Чоловік не приваблює фізично
Звичайно, жінки теж звертають увагу на зовнішність. Бути трохи красивішим мавпи мало. Не варто забувати про смак – він у кожної жінки різний. Але якщо раптом саме цій дамі ви не сподобалися – вважайте місію проваленою.

До речі, важлива не тільки краса, дана від природи. Чоловік зобов'язаний стежити за собою. Стан волосся, нігтів, зубів, чистота взуття і запах – все це жінка вловлює і піддає критиці в перші кілька секунд.

2. Чоловік виглядає дешево
Помітно старий зношений одяг, дешевий стародавній смартфон і інші ознаки того, що чоловік фінансово нестабільний, відштовхнуть багатьох дам.

Для жінок має значення, забезпечений чоловік. І вона оцінює статус чоловіки швидко і безпомилково.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

3. Всі види смороду
Терпкий запах поту, немитого тіла, кислий запах шкарпеток і, найогидніше, - сморід з рота. Будь-якого пункту вистачить, щоб жінка 100% відповіла відмовою. Жіночу стать фізично відштовхує все те, що має неприємний запах. Жіночий ніс дуже чутливий до ароматів.


4. Невдалий старт
Буває, що чоловік чудово виглядає, але він відразу відштовхує. Приміром, спробував зав'язати знайомство за допомогою тупого підкату або несподівано ляснув по сідницях – такий собі альфа-самець. Не вірте стереотипам, жінки терпіти не можуть ідіотів – у нього немає шансів.


5. Жінка в парі
У неї вже є коханий чоловік, і більше вона не шукає нікого. А буває, що вона вже заміжня. Але багатьох чоловіків це не зупиняє. Вони щиро не розуміють, чому це дама не бажає з ними йти на контакт.

Однак, порядна жінка, у якої є пара, ні з ким не познайомиться.

Раніше повідомлялося, що соціальна мережа Facebook створила сайт знайомств.

Нагадаємо, що «Знай.ua» раніше писав про те, що автор програми по знайомству з дівчатами незабаром випустить продовження у вигляді рекомендацій по знайомству з феміністками.

Також «Знай.ua» розповідав про топові помилки, які багато роблять під час спілкування на сайтах знайомств.