В полку багатих женихів прибуло: колишній міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон офіційно оголосив, що розлучається з дружиною. У шлюбі вони були 25 років, за цей час у пари народилося четверо дітей.

Тепер у всіх дівчат планети з'явився шанс спокусити міністра. Тільки як це зробити і з чого почати? Секс-коуч Юлією Печерської розповіла, як домогтися Джонсона, передає Лайф.

Печерська запевняє, що за характером Джонсон — "маленький хлопчик" і "клоун з дешевими іграшками", а також нарцис. Причому це проявляється навіть у позі для фото.

"Його ще зловити треба спочатку, перш ніж щось робити. І зробити це не так легко", — запевняє коуч.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Звертатися через соцмережі заняття марне, каже Печерська. На думку коуча, навряд чи він сам сидить у "Фейсбуці". Для початку доведеться сильно вивчати його передісторію: зокрема, простудіювати публікації за останні років десять і особливо звернути увагу на коло його спілкування.

"Потрібно шукати його друзів. Дивитися, де, як він з ким перетинається. І звертатися саме до них. Самого його зловити дуже нелегко", — вчить коуч.

Ось, припустимо, друзів ви знайшли. І що? Говорити їм: "Ось, мрію про Джонсона"? Нічого подібного! Брешіть, що саме той чи інший "друг" — об'єкт вашої пристрасті, радить Печерська.

Все, через друзів, припустимо, познайомилися, попереду — вечірка. Що на неї надіти — довгу спідницю або прийти голою?

Тут Печерська попереджає — такого татуюваннями і навіть сукнею з м'яса не спугнешь. Можна звернути увагу на самі сміливі вбрання. Але при цьому не потрібно приходити напівголою. На думку коуча, Джонсон любить незвичайне, яскраве, але не хтиве.

Припустимо, ви нарешті зустрілися на якійсь закритій вечірці. І що? Я — Маша, давай дружити?

"Треба принизити його, бажано при всіх. Але зробити це дуже невинним методом. Треба знайти якусь помилку, наприклад в етикеті, і вказати на неї", — заявляє Печерська.

Нагадаємо, раніше портал "Знай.иа" писав про те, що колишнього міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона дружина вигнала з дому.