Еротичний гороскоп 9 вересня ОВЕН

В цей день зірки радять Овнам розслабитися не тільки душею, а й тілом. Вечір варто провести з тим, з ким легко і невимушено. Серед ваших знайомих точно є така людина.

Еротичний гороскоп 9 вересня ТЕЛЕЦЬ

Зірки попереджають Тельців, що цієї ночі про секс можна і не мріяти. Партнер явно не налаштований на свято тіла і духу. Може бути, його почуття до вас просто трохи притупилися.

Еротичний гороскоп 9 вересня БЛИЗНЮКИ

В цей день Близнюків можуть запросити в гості, де прямим текстом запропонують зайнятися любов'ю. Це буде якраз те, чого ви хотіли, і напевно сподобається вам.

Еротичний гороскоп 9 вересня РАК

9 вересня Раки отримають шанс щось круто змінити своє інтимне життя. Не виключено, що це буде новий партнер, а може бути - ви, нарешті, переїдете від батьків до коханого.

Популярні новини зараз
Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників
Показати ще

Еротичний гороскоп 9 вересня ЛЕВ

Зірки пророкують, що на Левів чекає якийсь цікавий захід, присвячений богу Еросу. Можливо, це виявиться перегляд з коханим еротичної комедії.

Еротичний гороскоп 9 вересня ДІВА

В цей день Діви будуть переповнені сексуальними фантазіями і нав'язливими ідеями на цю ж тему. Навіть форму спагетті ви порахуєте сьогодні фалічною, не кажучи вже про огірки.

Еротичний гороскоп 9 вересня ТЕРЕЗИ

9 вересня зірки пророкують Терезам незабутню ніч, від якої вони отримають максимум задоволення. Якщо тільки ви згадайте, що добре має бути обом.

Еротичний гороскоп 9 вересня СКОРПІОН

В цей день Скорпіони зрозуміють, що партнер близький їм не тільки фізично, але і морально. Ви можете стати один одному набагато ближче, ніж зараз.

Еротичний гороскоп 9 вересня СТРІЛЕЦЬ

Для Стрільців у цей день характерний потяг до непристойних фільмів. Запропонуйте партнеру разом подивитися кінострічку для дорослих. Це його збудить.

Еротичний гороскоп 9 вересня КОЗЕРІГ

9 вересня Козероги будуть уявляти в ліжку не того, з ким перебувають зараз. Вас буде мучити почуття провини. Наскільки відчутною стане крапля дьогтю в медовій бочці, залежить від вас.

Еротичний гороскоп 9 вересня ВОДОЛІЙ

В цей день Водолії схильні квапити події. Зірки радять не проявляти ваше нетерпіння занадто явно, а замість цього поступово підготовляти партнера до прелюдії.

Еротичний гороскоп 9 вересня РИБИ

Зірки пророкують, що 9 вересня Риби самі спровокують партнера на недвозначні дії, а потім з обуреним виглядом почнуть соромити його.