Останнім часом у соцмережах з'являється все більше смішних і абсурдних мемів. Деякі з них портал Знай.uа не міг не згадати. Які саме меми зараз найпопулярніші – дивіться далі у матеріалі.

Шварценеггер створив перший у житті мем

Не так давно американський актор і політик Арнольд Шварценеггер створив перший у своєму житті мем. Так, мем Шварценеггера є варіацією картинки «невірний хлопець». Персонажами стали «чесні вибори», «політики» і «джеррімендерінг».

Знаменитість закликала у соцмережі зруйнувати практику, яка порушує принцип рівної кількості депутатів від рівної кількості виборців, і попросив своїх підписників проспонсорувати кампанію по захисту виборчих прав громадян.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, що мем «невірний хлопець» був вкрай популярним влітку 2017. Тоді користувачі мережі виявили у фотобанку дивний знімок, на якому хлопець, що йде за руку з однією дівчиною, хтиво заглядається на іншу. Пізніше фотографію охрестили мемом на всі випадки життя.

«Як тобі таке, Ілон Маск?»

Ілон Маск

Зараз користувачі соціальних мереж регулярно звертаються до винахідника і бізнесмена з фразою: «Як тобі таке, Ілон Маск?». Юзери почали публікувати в Twitter божевільні винаходи і просто дивні картинки, кидаючи виклик Маску.

Мем з Леонідом Агутіним

На міжнародному іміджборді Reddit з'явився відомий мем із зображенням судді шоу «Голос» Леоніда Агутіна, який готується з силою натиснути на кнопку. Відвідувачі форуму по-своєму зрозуміли це вірусне зображення.

Під фотографією з відомим співаком є такий підпис: «Коли світ почув трагічні новини», а червона кнопка підписана як «F». Ця буква вважається універсальним висловленням співчуття. Користувачі форуму залишають її у коментарях до повідомлень про смерті та інші сумні події.

Леонід Агутін

Так, це фото миттєво стало популярним мемом, тому що під постом з'явилися десятки коментарів з буквою «F». Деякі спеціально збільшували шрифт, привертаючи увагу до себе.