Астрологи вважають, що деякі знаки Зодіаку не зможуть ужитися разом ніколи. Про те, які знаки створюють просто жахливі пари читай у матеріалі Clutch.

Овен і Рак

Овни дуже відкриті і прямолінійні. До того ж, вони завжди роблять що хочуть і не особливо рахуються з думкою оточуючих. Саме тому Ракам так важко терпіти їхню грубу натуру. Раки дуже чуттєві і люблять залицяння.

Телець і Стрілець

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Спочатку у цієї пари все буде дуже добре, але як тільки зав'яжуться стосунки почнеться страшне. Телець ніколи не знайде необхідної стабільності та безпеки у відносинах зі Стрільцем. А Стрільці ж – занадто волелюбні і вільнодумні, щоб по-справжньому до когось прив'язатися надовго.

Близнюки і Діва

Навіжені і спонтанні Близнюки будуть страшенно дратувати організованих Дів. У той же час владність Дів буде сильно не сподобається Близнюкам.

Лев і Скорпіон

Вони обидва люблять командувати і будуть боротися за владу до кінця. Кожному з них буде краще в парі з кимось, хто в змозі підтримати їхні починання і бути покірним.

Козеріг і Водолій

Ці знаки занадто схожі щоб бути разом. Вони обидва яскраві особистості, яким потрібен партрнер, який буде згладжувати кути. А в такій комбінації це ніби відносини з самим собою.

Ваги і Риби

У відносинах між цими двома буде дуже не вистачати когось прагматичного, хто може твердо стояти на ногах. Потрібен реаліст, який буде робити те, що потрібно зробити. Риби та Ваги можуть бути дуже хорошими друзями. Але не парою.

Нагадаємо, астрологи представили гороскоп професій і розповіли, які якості допоможуть різних знаків Зодіаку досягти успіху в різних сферах.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", деякі люди мають настільки сильною енергетикою, що здатні силою думки вплинути на долі інших людей. Ці знаки зодіаку можуть лише одним своїм словом або поглядом послати людині негативну енергію.

Також портал "Знай.ua" писав, ужитися з чоловіком буває дуже важко. Астрологи стверджують, що багато в чому це залежить від того, під яким знаком Зодіаку народжений ваш обранець.