У мережі з'явився трейлер очікуваного хоррор-серіалу "Моторошні пригоди Сабріни" (The Chilling Adventures of Sabrina). Проморолик опублікований на YouTube-каналі сервісу Netflix.

В страшному хвилинному відео показано окультні ритуали, кров і рогатого демона, який вилазить з дерева, обвішаного мерцями.

Прем'єру першого епізоду під назвою "З днем народження" запланували на 26 жовтня. За сюжетом, Сабріні виповнюється 16 років і вона зобов'язана вибрати між похмурим світом своєї сім'ї відьом і людським світом, де живуть її друзі.

Багато ЗМІ помилково називають новий проект перезапуском ситкому, хоча насправді між серіалами спільного мало. Дане шоу спирається на зовсім інші комікси і в них панує куди більш похмурий настрій, паралізуюча атмосфера, монстри, і присутність диявола неподалік.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Роль Сабріни виконала американська актриса Кирнан Шипка.

Ситком "Сабріна — маленька відьма" виходив на телебаченні з 1996-го по 2004 рік. Він складається з семи сезонів, головну роль в ньому виконала актриса Мелісса Джоан Харт. Йому передував однойменний телефільм 1996 року з Барні Коен і Річардом Девісом. За мотивами серіалу також були зняті повнометражні картини "Сабріна в Римі" та "Сабріна під водою".

За сюжетом, молода дівчина по імені Сабріна Спелмен живе у своїх тіточок Хільди і Зельди. У 16 років Сабріна дізнається, що вона, так само як і більшість її родичів, відьма, і володіє магічними здібностями. Пізніше виявляється, що її улюблений кіт — це колишній нападник світу, якого Рада Магів перетворила у кота на 100 років. Сюжет кожної серії заснований на тому, що Сабріна використовує магію в корисливих цілях і потрапляє тим самим в незручну для неї, але комічну для телеглядача, ситуацію. В кінці кожної серії все стає на свої місця, часто не без допомоги тіточок, і Сабріна виносить з усього моральний урок.

Нагадаємо, зірка "Володаря кілець" мчить в Київ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" Джим Керрі повернувся на екрани в новому серіалі.

Також портал "Знай.uа" повідомляв, что про Марадоні знімають серіал.