Еротичний гороскоп на 15 вересня Овен

Овни точно знають, чим закінчиться сьогоднішній день. Ви будете навіть бачити перспективу розвитку любовної ситуації, але вигоди від цього не отримаєте.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Телець

Сьогодні ви, як хороший психолог, який різко в вас прокинувся, будете з легкістю вгадувати бажання партнера по речах, які, здавалося б, взагалі ніякого відношення до сексу не мають.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Близнюки

Сьогодні вам краще не ставити партнеру дурні питання. Чим більше ви «любите» його мозок, тим менше часу у вас залишиться для реальної любові.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Рак

Вам здасться, що тепер нарешті ви зрозуміли, чому ваша половинка так поводиться в ліжку. Але не зловживайте цим вашим новим даром. Іноді не знати цікавіше.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Лев

Якщо вам сказали «ні» і на це була причина, то не змушуйте партнера міняти своє рішення вмовляннями і погрозами. Це нічого не змінить.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Еротичний гороскоп на 15 вересня Діва

Сьогодні ваш будинок для вас здається занадто нудним, щоб використовувати його для любовних ігор. Зате околиця міста - ось яке цікаве для вас місце.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Терези

Терези раптом різко стали скептиками і тепер вони знають, чим закінчиться пропозиція разом провести вечір. Хоча задаватися їм не варто, майже кожен знає, чим закінчуються такі вечори.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Скорпіон

Якщо ви відчуваєте слабкість і неприємні відчуття в низу живота, то це тривожний сигнальчик. Пора скинути збудження, яке ви так давно збирали, інакше перегорите надовго.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Стрілець

Ваш партнер захоче провести з вами максимально багато часу і майже весь цей час радувати вас еротикою. Так що запасіться силами. У вас попереду ще марафон.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Козеріг

Козероги сьогодні сказилися і ревнують до кожного дерева. Так у всього знака, а не тільки у вас. Так що краще направте свою невиправдану енергію на більш корисні справи.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Водолій

Сьогодні ви зрозумієте, ким є ваш партнер насправді. А все тому, що сьогодні він буде вести себе дуже спонтанно і навіть не буде замислюватися, сподобаються вам його дії чи ні.

Еротичний гороскоп на 15 вересня Риби

Сьогодні ви так втомилися і так ліниві, що вам нічого вже не хочеться. Тоді проведіть вечір з ніжністю і милими обіймами. Влаштуйте собі перепочинок.