Деякі люди володіють настільки сильною енергетикою, що здатні силою думки вплинути на долі інших людей. Ці знаки Зодіаку можуть лише одним своїм словом або поглядом послати людині негативну енергію.

Риби і Козероги

Можуть довгий час таїти в собі образи, негативні думки про когось і в кінцевому підсумку їх кривдник буде покараний. Дуже часто слова та погрози представників цих двох сузір'їв втілюються в реальність.

Думаючи погано про людину, бажаючи їй горя, Козероги і Риби самі стають жертвою свого ж пристріту. Негатив, спрямований в адресу іншої людини, рано чи пізно повертається назад до них. Саме тому радимо їм навчитися мислити позитивно.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Скорпіони

Часто роблять це навмисно. Багато хто з них прекрасно знають про свої незвичайні здібності і користуються цим. Вони цілеспрямовано намагаються вплинути на інших людей, якщо вони в люті, злі на когось, їх голова забита неприємними побажаннями людині.

Можуть наврочити людини на "раз". А вже якщо "заморочаться" з приводу всякого роду обрядів здатні навіть довести кривдника до серйозної хвороби або навіть смерті, наслав на нього порчу. У Скорпіонів, дуже сильна енергетика і поганий характер. Тому потрібно бути обережніше в спілкуванні з цими знаками Зодіаку. І Скорпіонам потрібно бути акуратніше зі своїми думками.

Близнюки

У них процес зглазу часто відбувається несвідомо. Близнюки люблять поговорити, обговорити, оцінити, покритикувати. Саме за їх, на перший погляд, невинними фразами, і криється енергетична небезпека. Рекомендується Близнюкам ретельно стежити за потоками своїх думок, інакше вони можуть завдати шкоди навіть своїм близьким людям.

Всі інші Знаки Зодіаку - Овен, Телець, Рак, Лев, Діва, Стрілець, Водолій не мають яскраво виражених здібностей до пристріту і псування, якщо не брати до уваги винятки із правил та індивідуальні особливості дати народження.

Нагадаємо, раніше ми писали про знака Зодіаку, які схильні до суїциду.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", жінки цих знаків Зодіаку найвірніші.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, які знаки Зодіаку приречені на самотність.