Телеканал AMC планує продовжити зйомки популярного постапокаліптичного серіалу "Ходячі мерці" ще на 10 років.

Цю інформацію повідомляє Lenta.ru.

За словами генерального директора телеканалу Джоша Сапана, падаючі рейтинги серіалу нітрохи не бентежать керівництво.

"У нас є план на наступні 10 років. Це акуратний план, який виявляє повагу до численної армії фанатів" Джош Сапан

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

В кінці весни з'явилася інформація про те, що виконавець головної ролі Ендрю Лінкольн йде з шоу після зйомок дев'ятого сезону. Його екранний час скоротиться, а новою зіркою серіалу стане виконавець ролі Деріла Діксона, Норман Рідус.

"Ходячі мерці" - американський постапокаліптичний телесеріал, заснований на однойменних коміксах. Глядачі побачили першу серію "ходячих" 31 жовтня 2010 року. У 2015 році з'явився спін-офф "Бійтеся ходячих мерців".

Нагадаємо, зірка серіалу "Каратель" Джон Бернтал, який залишив проект "Ходячі мерці" в 2012 році, повернеться до ролі Шейна у дев'ятому сезоні серіалу. Про це з посиланням на свої джерела в телеканалі АМС повідомляє видання The Hollywood Reporter. "Бернталу доведеться знову зіграти роль Шейна, коханця дружини Ріка Граймса".

Актор також представить телесеріал на майбутньому Comic-Con в Сан-Дієго.

Персонаж Бернтала до цього вже один раз повертався. Шейн помер у фіналі другого сезону, коли його вбив герой Ендрю Лінкольна, але в підсумку ненадовго з'явився в продовженні, де з'явився Ріку у вигляді галюцинації.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа" журнал Time склав список найкращих телесеріалів, які встигли вийти за минулі п'ять місяців 2018 року. Список опублікованo на сайті видання. Кінооглядачі відзначили, що безліч увійшли в топ телешоу створені на основі літературних творів.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що один з найпопулярніших американських серіалів-апокаліпсисів "Ходячі мерці" отримає продовження на 9 сезон. Втім шанувальників чекають кардинальні зміни. Так в кадрі більше не побачимо головного героя Ріка Граймса, якого зіграв Ендрю Лінкольн.