Не забули, що є таке свято: День батька? Щороку воно відзначається в третю неділю червня. Загляньте до календаря! Якщо треба батька привітати, а ви не знаєте, якими словами висловити своє зізнання, підготуйтеся заздалегідь! Виберіть привітання у віршах, прозі або картинках, яке, як вам здається, доведеться близькій людині до душі!

День батька: привітання в прозі
Для кожної дитини важлива не тільки материнська любов, але й батьківська. Його увага, спілкування також відіграють важливу роль. Якщо ваш тато, незважаючи на щоденну метушню, турботу та роботу, приймає співучасть у вихованні, він заслуговує найтепліших і найласкавіших слів із боку сина, дочки, дружини!

День батька
День батька

Улюблений татко! Ми тебе дуже любимо, цінуємо й поважаємо! Ти - наша опора, наш надійний щит і приклад для наслідування. Бадьорості тобі, відмінного настрою і щирих посмішок найближчих людей! Зі святом тебе! Нехай у твоєму житті якомога більше буде яскравих вражень, незабутніх хвилин і приємних несподіванок!

Дочка може сказати татові такі ніжні слова:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Татко! Для мене це слово, в якому полягає найважливіший зміст! Ти для мене - найкращий захисник! Наймолодший, найкрасивіший, найлюблячий і найнадійніший! Ти так багато для мене робиш, граєшся зі мною, дбаєш про мене... Я дуже пишаюся тобою. І хочу виправдати всі твої надії і сподівання. Будь енергійний і пам'ятай: я завжди буду поруч із тобою і любитиму тебе сильно-сильно!

До речі, такі слова підійдуть і в якості привітання з днем народження. У них багато почуттів, тепла та світла. Так що візьміть собі на замітку! І в потрібний день адресуйте батькові найбільш зворушливі слова.

Можна сказати батькові сентиментальну промову й у день весілля. Чому б не подякувати батькам за турботу та увагу в цей урочистий день? Вони будуть раді та щасливі, як ніколи! Оскільки в цій статті зібрані найкращі поздоровлення для тат, то й для весілля знайдуться слова визнання батька.

Татко! Дякую за старання, за докладені зусилля і за завзятість! Завдяки тобі моє життя стало щасливим! Щиро й від душі обіцяю берегти моє щастя! Ти в мене найчуйніший, найдобріший і найславетніший! Обіцяю, що буду цінувати і любити свою половинку, як і тебе! Прийми мою подяку за надану мені допомогу. Сподіваюся, що й надалі у важкі дні ти підтримуваатимеш мене. А я буду дякувати тобі своєю турботою, любов'ю і увагою!

День батька
День батька

Чоловікові скажіть таке теплі слова:

Ти для мене - справжній герой! Завдяки тобі наш будинок наповнюється приємними пригодами, кумедними жартами, теплотою і гармонією, любов'ю і почуттями! Ти такий чудовий, незвичайний і неповторний! Ти - не тільки мій герой, а й гарант захисту, і мудрий порадник, і справжній друг! Люблю тебе безмірно! Зі святом, дорогий!

Син може підготувати для тата текст такого змісту:

Батько! Ти для мене - справжній приклад для наслідування. Я хочу бути таким же сміливим, сильним і всезнаючим, як ти! Ти так багато вмієш: дрелити, свердлити, майструвати... Я теж хочу всього цього навчитися і допомагати тобі в усьому! Зі святом! З Днем батька! Позитиву і приємних емоцій! Успіху і везіння! Побільше веселкових барв у житті та досягнення поставленої мети! Ти на все це заслуговуєш!

Свекру скажіть наступні теплі слова подяки:

Ви щедро ділилися з нами Вашою підтримкою, турботою і досвідом! Зі святом Вас! Нехай доля захистить від всіляких неприємностей! Ви – добра й чудова людина! Низький уклін Вам! Дякую за душевне тепло, яке Ви дарували нам багато років! Благополуччя Вам, здоров'я, енергії та бадьорості духу!

Для друга-батька підійде таке привітання, сказане в святковій атмосфері:

З Днем батька! Нехай твої рідні та близькі люблять тебе безмежно. Бажаю міцного здоров'я та віри в свої сили! Будь благополучний і щасливий! Пишайся своїми дітьми! Ти - справжній приклад не тільки для них, але й інших сімей для наслідування. Турботливий чоловік і найкращий тато на світі! Зі святом тебе! Ти - майстер на всі руки, вмієш все вправно робити. Нехай удача завжди йтиме з тобою по життю в одну ногу!

У День батька обов'язково варто привітати близьку й рідну вам людину зі святом. Якщо ви хочете адресувати татові красиві поздоровлення у віршах, тоді вибирайте прямо зараз найкраще привітання з кращих! Ви можете висловити зізнання подяки й своїми словами. Вітальний текст, сказаний від душі, подарує татові багато любові й тепла! І щоб не сталося, нехай удача завжди буде з вами!

День батька
День батька

День батька: поздоровлення у віршах
Сьогодні можна сміливо сказати, що це свято - міжнародне. Його заснували в Америці, а тепер святкують у понад 40 країнах світу. Щоправда, в деяких народів дата не така, як у більшості. Наприклад, у Німеччині це свято збігається з церковним Вознесінням Господнім і відзначається на сороковий день після Великодня.

Але ж слова вдячності можна сказати батькові не тільки в день, коли офіційне свято. Говоріть їх навіть просто так! А для особливого дня запам'ятайте привітання у віршах:

Вокруг тебя сегодня, папа, суматоха,
Сейчас великая эпоха -
Наверное, зацеловала уж родня!
Ведь любит всё сильней день ото дня!

Пускай сбываются заветные мечты,
Растёт достаток, ждут удачные дела!
Здоровья пожелаю от макушки и до пяток!
Успехов, счастья, радости от близких и добра!

Можете вивчити короткі вітання зі святом. І при нагоді сказати:

На трассе любые повороты
Уносят прочь пускай остроты!
Преграды все преодолевай,
И нос повыше поднимай!

Желаю, чтоб умел ты жить,
И все, что жизнь даёт, ценить,
А если что Господь не дал,
То, чтоб ты рук не опускал!

Много счастья и достатка,
И чтоб всё по жизни – гладко!
Счастья, радости, добра,
С Днем отца, родной, тебя!

С Днем отца я поздравляю,
Счастья, прибыли желаю!
В дом - гармонию, уют,
Где родные всегда ждут!

С Днём отца тебя! Ура!
Счастья, радости, добра!
Пусть здоровье навсегда
Будет крепким у тебя!

Можливо, хтось шукає прикольні поздоровлення у віршах? У цьому випадку підійдуть такі варіанти:

Пусть пристают к твоим ладошкам
Достаток, радость, дар здоровья!
Желаю всем твоим лукошкам
Всего того, что нужно для застолья!

Пусть удача подмигнёт
Ободряюще, задорно!
Пусть душа, отец, поёт
Торжествующе-мажорно!

Пускай сбываются мечты,
Любви желаю и достатка!
На всех парах чтоб мчался ты
К заветной цели без оглядки!

Картинки якнайкраще можуть передати настрій. А ще вони занурять у світ позитиву! Тут ви знайдете прикольні листівки, яскраві привітання у віршованій формі. Відправте їх батькові в потрібний день! Нехай він буде на підйомі! А його життя наповниться теплом та ніжністю!

День батька: листівки зі святом
Виберіть чудові листівки - яскраві привітання не залишаться без уваги. Тут представлені анімації, привітання в картинках, гіфки. Дивіться і завантажуйте ті, які, як вам здається, припадуть до душі рідній людині!

Привітання з Днем Батька
Привітання з Днем Батька

Ви, звичайно ж, можете зробити й листівку ручної роботи. А за основу взяти запропоновані варіанти.

Привітання з Днем Батька
Привітання з Днем Батька

Не всі слова, сказані в поспіху, можна запам'ятати, а такі листівки справлять належне враження і піднімуть настрій надовго.

Письмове привітання - чудовий привід висловити свої почуття. Їх підтвердження у вигляді листівки – гарний поштовх висловити всю теплоту і подяку.

Привітання з Днем Батька
Привітання з Днем Батька

Таке привітання в картинках оригінальніше, ніж телефонний дзвінок. У ньому багато сонця та позитиву.