Еротичний гороскоп на 17 вересня - ОВЕН

В цей день Овни стануть відмінними свахами. Якщо у вас є старий шанувальник, можете його кому-небудь «сплавити». А потім спокійно сидіти на самоті і дивитися телевізор до ранку.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - ТЕЛЕЦЬ

Зірки пророкують, що 17 вересня партнер зможе доставити Тельцям особливе еротичне задоволення, не вдаючись до додаткових засобів на кшталт інтимних іграшок.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - БЛИЗНЮКИ

У цей день особливе враження на Близнюків справлять не стільки безпосередньо ласки, скільки менш конкретні знаки уваги: такі як, наприклад, букет квітів.

Еротичний гороскоп на 17 вересня

Еротичний гороскоп на 17 вересня - РАК

Зірки попереджають, що в цей вечір замість палких любовних ігор Ракам доведеться весь вечір просидіти за столом і брати участь в нудних розмовах. Не поспішайте сваритися.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Еротичний гороскоп на 17 вересня - ЛЕВ

Астрологи радять Левам у цей день встати і сказати партнерові все, що давно потрібно було сказати. Ось побачите, грім і блискавка не спалахнуть над вашою головою.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - ДІВА

У понеділок партнер буде знати краще Дів, як досягти вершини задоволення. Тому зірки радять стати на цей день маріонеткою в його руках.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - ТЕРЕЗИ

Небесні світила рекомендують Терезам уникати інтимних контактів. Ваше тіло в цей день явно не в тонусі і не налаштоване на еротичний лад.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - СКОРПІОН

Зірки пророкують, що цей день ідеально підходить для розмови по душам. Або під душем? На всяк випадок, має сенс розмовляти по душам під душем.

Еротичний гороскоп на 17 вересня

Еротичний гороскоп на 17 вересня - СТРІЛЕЦЬ

17 вересня Стрільцям буде здаватися, що вони знають усі бажання партнера напам'ять. Зірки радять активно користуватися вашою проникливістю.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - КОЗЕРІГ

В цей день Козероги будуть неймовірно легковажні. Цілком ймовірно, що ближче до опівночі ви все-таки опинитесь в чиїхось обіймах, оскільки більше не зможете стримувати бажання.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - ВОДОЛІЙ

17 вересня Водолії спробують вознести свої відносини. Зайнятися коханням на даху висотки або, наприклад, відразу після приземлення, стрибнути тандемом з парашутом.

Еротичний гороскоп на 17 вересня - РИБИ

В цей день Риби зрозуміють, що заняття любов'ю - неслабка школа життя. Уроки, які викладе вам, сам того не бажаючи, партнер, запам'ятаються надовго.