Гороскоп на тиждень 17-23 вересня ОВЕН

На цьому тижні імпульсивність і зайва відвертість можуть перекреслити всі попередні досягнення. Зірки радять не звинувачувати у своїх проблемах оточуючих.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні Тельці забудуть про сім'ю і її проблеми. У поведінці можливі крайності. У другій половині тижня через деякі обставини можуть бути порушені плани.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня БЛИЗНЮКИ

На цьому тижні в оточенні Близнюків з'являться нові люди, а разом із ними і нові можливості. Всі проблеми будуть виглядати зрозумілими та розв'язуваними.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня РАК

На цьому тижні Раки будуть залучені до події, пов'язані з проблемами родичів. Завдяки інтуїції ви зможете вчасно погасити назріваючі конфлікти.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня ЛЕВ

На цьому тижні Левам буде непросто прийняти назріле важливе рішення. Настав час звільнятися не тільки від мотлоху в квартирі, але і від зайвого у своєму житті.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня ДІВА

На цьому тижні інтриги на роботі і нерозуміння близьких людей заберуть багато часу і сил у Дів. Згадайте про власну гідність і будьте впевнені у своїй правоті.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня ТЕРЕЗИ

На цьому тижні Терези не дадуть нікому й кроку ступити без їх цінних порад. Не виключено, що вам вдасться вирішити житлові проблеми. Вдалими будуть поїздки.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня СКОРПІОН

На цьому тижні люди будуть демонструвати Скорпіонам не найкращі свої риси. Також ви будете ігнорувати цінні поради зі сторони. З висновками поспішати не слід.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня СТРІЛЕЦЬ

На цьому тижні різких змін у житті не передбачається. Стрільці будуть здивовані, як багато вдалося зробити. З'явиться можливість поєднати професійну кар'єру і сім'ю.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня КОЗЕРІГ

На цьому тижні будь-які мрії Козерогів можуть перетворитися на реальність. Розвиток подій багато в чому залежатиме від того, наскільки твердо ви будете слідувати своїм цілям.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня ВОДОЛІЙ

На цьому тижні зірки рекомендують Водоліям не наступати на ті ж граблі і надмірно довіряти порадників. Вам буде складно розібратися, де правда, а де брехня.

Гороскоп на тиждень 17-23 вересня Риби

На цьому тижні на Риб чекає довгоочікуване просування по службі. Щоб ваші задуми реалізувалися, не піддавайте їх розголосу і не довіряйте неперевіреній інформації.