Подив і широкий резонанс у соціальних мережах отримав кадр, автором якого є відомий астрофотограф Йоран Стренд.

Так, на своїй сторінці в Facebook він опублікував фото, зроблене в Швеції після потужної сонячної бурі. В небі з'явилося щось, що нагадує обличчя істоти позаземного походження. Фігуру було дуже добре видно завдяки активним спалахам Північного сяйва.

Моторошне зображення викликало у користувачів паніку, оскільки його природу пояснити вкрай непросто. Разом з тим скептики не поспішають витрачати емоції. За їх словами, Північне сяйво може сформувати в небі і не такі вражаючі картини, а особливо якщо це сонячна буря класу G2.

Раніше повідомлялося, що на території штату Айова стався дуже рідкісний випадок, коли відразу кілька НЛО з'явилися на очах наляканих очевидців. Американці зі штату Айова були шоковані, коли під час сильної грози масово почали з'являтися яскраві НЛО, які заряджалися від масивної чорної хмари.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Так, в ролику чітко видно, що світяться об'єкти, походження яких очевидці не змогли пояснити.

Повідомляється, що непізнані літаючі об'єкти почали один за одним з'являтися з величезною грозової хмари.
У свою чергу американські уфологи, які отримали відеозапис, були не менш здивовані. Фахівці прокоментували відео і запевнили, що в небі дійсно перебували прибульці.

Нагадаємо, жителі різних латвійських міст і сіл стали масово ділитися фотографіями аномалії. Мова йде про дивні кільця, які утворилися на небосхилі.

Як повідомляв Знай.uа, днями повз МКС пролетів на величезній швидкості якийсь НЛО. Імовірно, це був корабель прибульців. Інцидент вдалося зафіксувати на відео.

Також Знай.uа писав, мексиканські уфологи стверджують, що прибульці могли перебратися жити в гори, про що свідчать останні кадри НЛО недалеко від вершини Мехіко.