Стримінгова компанія Netflix розпочала роботу над ігровим серіалом "Аватар: легенда про Аанга". Він буде заснований на однойменному анімаційному серіалі каналу Nickelodeon.

«Аватар: The Last Airbender продовжує набирати популярність з шанувальниками по всьому світу. Це партнерство з Netflix є частиною наших великих планів в Nick і Viacom. Ми не можемо дочекатися, коли люди зможуть побачити в реальному часі версію Avatar Netflix
, - сказав Кріс Віскарді, старший анімаційний продюсер і розробник у Nickelodeon.

Сценаристи і продюсери оригіналу Майкл Данте Димартино і Брайан Кониецко будуть відповідати за розробку проекту. Виробництво нового серіалу стартує в 2019 році. Стрім-сервіс Netflix спродюсує проект у співпраці з Nickelodeon.

Відео мультсеріалу:

Популярні новини зараз
За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Прем'єра мультсеріалу "Аватар: легенда про Аанга" відбулася на каналі Nickelodeon в лютому 2005 року. Всього вийшло три сезони. Мультсеріал відобразив всю красу та звичаї Сходу, дії відбуваються у вигаданій країні, яка увібрала в себе весь східний менталітет. Діти з захопленням відгукнулися на новий продукт з настільки незвичним присмаком східної казки. Динамічний сюжет і незвичайні герої маленьким глядачам припали до смаку.

Сподіваємося новий проект стане настільки ж успішним, продюсери попрацюють на славу. У мережі не вистачає якісного дитячого контенту на тему Сходу. Новий мультсеріал виробництва Netflix, можливо, стане найпопулярнішим серед юних шанувальників східного калорита. Будемо чекати оригінального вирішення даної задачі і цікавого матеріалу.

"Знай.иа" писав: відомий художник "оживив" Гомера Сімпсона. Художник Мігель Васкес вирішив відтворити 3D-рендерінг Гомера Сімпсона так, якби він був справжньою людиною.

"Знай.иа" повідомив, що улюблений герой дитинства повернувся в захоплюючому трейлері. Американський канал Nickelodeon опублікував трейлер мультфільму "Ей, Арнольд!", який є рімейком популярного однойменного мультсеріалу.