Гороскоп на 22 вересня Овен

Сьогодні вам краще не заглядати на своє відображення в дзеркалі, вас засліпить власне сяйво. Іншим людям, які побачать вас, можна тільки поспівчувати.

Гороскоп на 22 вересня Телець

Сьогодні ваше тіло, ваш настрій і плани будуть дуже крихкими. Не беріться за важкі теми і предмети.

Гороскоп на 22 вересня Близнюки

Розташування зірок зробить ваш розум дивно гострим сьогодні. Саме час, щоб попрацювати мізками і придумати геніальну ідею.

Гороскоп на 22 вересня Рак

Сьогодні ви занадто знервовані, якщо не хочете показувати свої почуття, краще уникайте серйозних тем.

Гороскоп на 22 вересня Лев

Сьогодні вам потрібно відпочити і розважитися, як проста звичайна людина: поговорити з друзями, обговорити інших, чай попити, подивитися серіал.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Гороскоп на 22 вересня Діва

Постарайтеся бути більш люблячим і ніжним сьогодні. Це порадує ваших близьких і вам поліпшить настрій. А ось спірних тем остерігайтеся, вони можуть змусити вас вийти з себе.

Гороскоп на 22 вересня Терези

Не обов'язково з вашої вини, але безлад навколо вас буде. У будь-якому випадку вам доведеться самому з ним розбиратися.

Гороскоп на 22 вересня Скорпіон

Не грайте проти правил, швидше за все ви тільки програєте. Краще кілька разів подумайте, щоб потім не плакати біля розбитого корита.

Гороскоп на 22 вересня Стрілець

Сьогодні ви можете вимагати бажане і будете мати на це повне право. Більш того, швидше за все ваше вимога буде задоволена.

Гороскоп на 22 вересня Козеріг

Сьогодні ви цілком могли б пережити насичений пригодами день, але вам постійно щось заважає. Якщо впораєтеся з усім, то запам'ятайте цей день надовго.

Гороскоп на 22 вересня Водолій

Сьогодні у вас буде можливість впливати на життя людей. Користуйтеся цією здатністю з мудрістю.

Гороскоп на 22 вересня Риби

Сьогодні ви будете наставляти свого друга або родича, допомагати йому повернутися на шлях істинний. Завдання непросте, але постарайтеся за цей час не посваритися.