Вашій увазі запропоновано серйозний проект - суміш пригоди і головоломки, що нерідко відносять до категорії "саморостоїдів". My Brother Rabbit - це злегка дитяча, проте шалено мила і зворушлива гра.
Згідно з ознаками жанру, сюжет передається тільки за допомогою візуального ряду - текст знаходиться тільки в головному меню, в налаштуваннях і на екрані допомоги. Реалістично промальовані вставки між грою передають нам історію сім'ї, де молодша дочка виявляється серйозно хворою, - і, поки батьки водять її у лікарні здавати аналізи, йде з ними молодший брат, зовсім ще дитина, та переживає ці події по-своєму. У його фантазіях лікарняна дійсність сюрреалістичним чином переломлюється під видом подорожей казковим світом улюбленої іграшки сестри - Кролика, який йде на пошуки ліків для своєї хворої подруги-квітки.

До речі, незважаючи на весь смуток ситуації (хоча кінець і буде щасливим), виглядає цей світ яскраво і забавно: дивні і милі невідомі науці тваринки співіснують поряд з фантастичними машинами, гігантськими деревами і робо-лосями. Також увагу привертає чудовий музичний супровід вищої якості від Аркадіуша Рейковски.

Подорожує кролік в п'яти світах: домашньому, лікарняному, тропічному, підводному і гірському. На кожному з екранів є головоломка, яку необхідно розгадати, щоб пройти далі, але перед цим потрібно зібрати ключі-предмети, розкидані поблизу. Частини головоломки можуть бути в найнесподіваніших місцях. Щоб відкрити кодовий замок потрібно бути уважним, так як символи для нього необхідно побачити, проходячи повз по локації. Таким чином, незважаючи на дитячий сюжет, My Brother Rabbit виявляється не найпростішою грою.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Слід зазначити, що гра навіть якщо не підійде дітям, так вже точно порадує сумуючих за дитинством дорослих. Однак, є й свої мінуси: незважаючи на наявність п'яти світів, весь сюжет можна пройти за пару годин одного дня. Але безсумнівно, цікавий сюжет, відмінна графіка чудово розважать ввечері тих, хто бажає гарно відпочити.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в Україні немає смертей дітей від МОМО. Не так давно співробітник правоохоронних органів вирішила перевірити цей факт, але пізніше з'ясувалося, що листування з нею вів підліток з Полтави, який під враженням від новин в інтернеті вирішив розважитися.

Раніше Знай.UA повідомляв, що студія Warner Bros. випустила короткометражку з Джаредом Лето в головній ролі.

Також Знай.UA писав про те, що Бейонсе випустить фотокнигу.