Зовсім нещодавно режисер нового філму про Джокера Тодд Філіпс опублікував відеоролик з актором Хоакіном Феніксом в образі Джокера.

Про це повідомляють ЗМІ.

На опублікованих кадрах можна помітити, як Хоакін Фенікс дивиться на камеру та на його обличчі з'являється моторошна посмішка.

Цікаво, що новий образ Джокера відрізняється від звичного, новий персонаж - з білим обличчям і зеленими волоссям.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того відзначається, що фільм буде присвячений антигерою Джокера та розповість про його складну долю. За сценарієм він став злодієм через те, що його відкинуло суспільство.

Режисером виступає Тодд Філліпс, який раніше зняв три частини "Похмілля у Вегасі" і ряд інших відомих комедій.

Наразі вже відомо, що загальний бюджет стрічки складатиме 55$ млн, що є доволі скромним за мірками Голівуду. Початок зйомок запланований на вересень.

Разом з тим варто відзначити, що за повідомленням зарубіжних ЗМІ, у Нью-Йорку розпочалися зйомки продовження культового фільму "Джокер".

У мережі оприлюднили перші фото зі знімального майданчика, включаючи знімки актора Хоакіна Фенікса в ролі суперлиходія Джокера.

Творцями фільму було анонсовано, що новий "Джокер" про лиходія із Всесвітом DC Comics вийде на екрани 4 жовтня 2019 року.

Майбутня картина присвячена антигерою Джокеру. Згідно із задумом творців, Джокер став лиходієм через те, що його свого часу не сприйняло суспільство.
Джокер - головний суперник Бетмена в коміксах DC Comics.

До слова, у різних кіноадаптаціях цю роль виконували Сесар Ромеро, Джек Ніколсон, Джаред Лето і Хіт Леджер, який загинув до виходу картини на екрани. Режисером стане Тодд Філліпс. Бюджет "Джокера" складе 55 млн доларів.

Крім того варто додати, що в соцмережах були опубліковані фотографії зі знімального майданчика кінокартини "Джокер".

Головна роль у стрічці дісталася Хоакіну Феніксу. На викладених знімках можна помітити головного героя, який вже близький до того, щоб стати божевільним злочинцем, і клоуна. Крім цього, режисер фільму Тодд Філіпс виклав у свій профіль в Instagram фото Хоакіна Фенікса. Фотографія була підписана лише одним словом – Артур.

Слід нагадати, що крім Фенікса в кінокартині "Джокер", до того ж, зіграють Марк Мерон, Роберт де Ніро і Зазі Бітц. Алек Болдуін не погодився стати батьком Бетмена. Відзначається, що фільм вийде в прокат 4 жовтня 2019 року.

JOKER Teaser Trailer (2019)

Нагадаємо, блискучий Джаред Лето запрошує фанаток на швидку зустріч.

Як повідомляв "Знай.ua", з'явився рейтинг кращих кінолиходіїв усіх часів.

Також "Знай.ua" писав, що головна зірка 30 Seconds To Mars залишила гурт.