Ні для кого не секрет, що сміх продовжує життя і лікує від багатьох хвороб. Читайте добірку кращих анекдотів від Знай.ua і переказуйте її усім своїм друзям і близьким, щоб зарядити гарним настроєм оточуючих.

***

Троє невідомих забрали у перехожого паспорт і порвали. Тепер невідомих четверо...

***

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

- Ти не знаєш, де моя черепашка?
- Так вона з хлопцями у дворі... Горіхи коле...

***

Сходила до ворожки, за 20 баксів вона сказала, що сьогодні в родині буде скандал. Прийшов додому і обізвав тещу. Не пропадати ж двадцятці!

***

Син графа Дракули приніс зі школи кол...

***

Коли Люся злилася на весь світ, вона брала два порожні відра і йшла гуляти по вулиці.

***

Якщо наша людина купує спортивний костюм, то він збирається бухати на природі, або лягає в лікарню.

***

От нинішні баби... Повиходять заміж за старих режисерів, композиторів, артистів, бізнесменів і кажуть, що кохання... Але щось я не чув, щоб закохувалися в старих слюсарів-сантехніків.

***

Прочитав Карнегі, вирішив, що наступний день почну з посмішки. Всю першу половину дня старанно всім посміхався, по можливості щиро. В обід до мене підійшов начальник і сказав: - Ще раз накурений на роботу припхаєшся - звільню!

***

Мого пса звуть Пряник. Як його тільки не називають: Пончик, Пиріг, Пиріжок, Бублик, Булка. Найбільше мені сподобалося слова сусідської бабусі: "Іди сюди, Батон, я дам тобі ковбаси". Саме прикольне, що пес вже відгукується на будь-хлібобулочний виріб)

***

Чим більше часу жінка проводить голою, - тим багатший її гардероб...

***

- Тато, а чому мама каже, що ми незаможні? Але ми ж не бідні.
- Це тому, що що б вона не мала, їй завжди всього мало.

***

Щоб дізнатися вік дівчини, не ставлячи питання безпосередньо, запитаєте, хто вона за східним гороскопом. Похибка плюс-мінус 12 років.

Нагадаємо, анекдоти на 24 вересня заспокоять ваші нерви.

Раніше Знай.ua повідомляв, анекдоти на 23 вересня зігріють душу холодної восени.

Також Знай.ua писав, що анекдоти на 22 вересня зарядять вас позитивом на рік вперед.