У мережу потрапив тизер першого епізоду 22 сезону "Південного парку", який присвячується стрілянині в школах. Відеозапис вже можна подивитися на YouTube.

На відео мати просить Стена поділитися з батьком тим, що сталося в школі, проте він не відразу розуміє, що вона має на увазі. Після цього він все-таки згадує, що один з школярів у цей день почав стрілянину, але батько більше засмучений через те, що його син не здав тест з математики.

Це не перший раз, коли "Південний парк" торкається злободенних тем, в тому числі політичних, і глядачі можуть лише припускати, що буде в наступних епізодах крім вже буденних випадків з перестрілками в навчальних закладах.

Нагадаємо, раніше також стало відомо, що Youtube був змушений заблокувати трейлер до фільму "Прокляття черниці", так як той налякав глядачів. Спочатку хостинг опублікував відеозапис, але пізніше модератори зробили блокування, помітивши, що відео, яке триває всього лише 6 секунд, порушує політику їх роботи і дуже страшне для користувачів соцмереж.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На відео можна зауважити значок звуку, як повільно йде гучність на спад, пізніше показано, що звук відключений, і несподівано з темряви з'являється страхітливе обличчя черниці. Співробітники відеохостингу повідомляють, що вони цінують різноманітність, але подібне створювати все ж не варто. Проте пізніше ролик був перезалитий іншим користувачем мережі.

Крім цього, з'ясувалося, що в мережі з'явився трейлер серіалу "Повернення додому" з Джулією Робертс. Це дебют актриси в жанрі багатосерійного фільму.

Також Знай.UA писав про дату виходу 8 сезону серіалу "Гра престолів".

Крім того, Знай.UA повідомляв, що Путін став героєм нового епізоду Сімпсонів. Епізод, в якому брали участь президент США і президент Росії, тривав три хвилини. Відзначається, що творці мультсеріалу змусили американського керівника державою визнати свої помилкові дії.