Популярний російський музикант Андрій Лисіков, який більше відомий під псевдонімом Дельфін випустив нову пісню "387". Відео стилізовано під чорно-білий художній фільм.

У кліпі, крім самого Дельфіна, знялися актори Михайло Єфремов, Олександр Горчилін, Олексій Серебряков, Софія Александрова та Олена Разживина.

Кліп знято у стилістиці радянської епохи. Вийшло дуже атмосферно і незатишно, як і всі тексти з останнього альбому музиканта.

Дія кліпу, по всій видимості, відбувається у часи правління Сталіна. За героями відео приїжджає чорний воронок, який відвозить їх на допит. Єфремов і Серебряков зіграли епізодичні ролі, а Горчилин — одного з допитуваних.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Чорний воронок" — символ репресій в СРСР — привозить людей з мішками на головах до будівлі РАН, де відбуваються катування — героям відрубують пальці, б'ють, палять. Потім показано кукурудзяне поле, де відбувається розстріл.

Композиція "387" увійшла в десятий сольний альбом Дельфіна "442", який вийшов в березні 2018 року. Музикант пояснював, що назви мають значення особисто для нього, але "будь-який сенс, який в них вкладуть інші, теж буде правильним".

Нагадаємо, російський актор Михайло Єфремов дав розгорнуте інтерв'ю популярному блогеру і журналісту Юрію Дудю. Зокрема, він висловився з приводу свого ставлення до України і до того, як повинен вчинити Кремль щодо сусідньої держави.

Скандальний Михайло Єфремов нерідко висміює політику Путіна по відношенню до внутрішніх проблем РФ, анексії Криму, Євромайдана і багатьох інших. Так, він вважає, що Росія повинна віддати Кримський міст Україні і поставляти газ в країну безкоштовно і тільки в цьому випадку, на його думку, країни зможуть примиритися.

"Треба їм цей міст віддати. Нехай вони беруть гроші за проїзд… З Кримом, мені здається, треба розбиратися з Україною саме грошима. Якщо Україні посилати газ безкоштовно 10-15 років, то цілком можна домовитися. А вони піднімуться на цьому", - вважає актор.

Єфремов, крім усього іншого, різко висловлювався про російський народ і називав їх ключовими ознаками заздрісність і фальшивий патріотизм.

Нагадаємо, Серебряков спробував виправдатися після гучного інтерв'ю про Путіна.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Дельфін випустив жорсткий і чесний кліп про Росію.

Також портал Знай.uа написав, що Михайло Єфремов висловився про своє ставлення до України, які викликали справжню бурю емоцій в інтернеті.