Напівміфічний об'єкт, іменований вченими як планета Х або Нібіру, несеться до нашої планети на шаленій швидкості прямо із сусідньої галактики і швидше за все вже знаходиться десь у межах Сонячної системи.

Як повідомляє портал Рoliteka, дослідники не перший рік намагаються сфотографувати планету, яка може запросто знищити Землю, якщо вірити страшним прогнозам. За офіційними даними, зафіксувати її ще не вийшло, проте припущення про її існування цілком можуть бути страшною реальністю. Так, частина астрономів вважає, що планета Х зараз знаходиться недалеко від Плутона: він від Землі на величезній відстані.

Відомий астропсихолог Валентина Віттрок розповіла, що математичні підрахунки підтверджують існування Нібіру. Поки що ми можемо підтверджувати гіпотезу тільки таким способом, оскільки зараз рівень розвитку нашої цивілізації не дозволяє виявити небесні тіла на такій великій відстані від Землі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Віттрок упевнена, що пошуки Нібіру слід починати в частинах Сонячної системи, які досі були мало вивчені. Під цей опис підходить зона біля Плутона. До речі, вчені не виключають, що за планетами з такою незвичайною орбітою, як у Нібіру, цілком може ховатися страшна планета-гігант.

"NASA припускає, що ця планета цілком може знаходитися в поясі Койпера — це кілька маленьких планет на задвірках Сонячної системи, поруч із Плутоном. У багатьох з них незвичайні — витягнуті — орбіти, можна припустити, що за ними стоїть велика планета, яка їх змінила. Можливо, саме там і знаходиться Нібіру", — вважає Виттрок.

Нагадаємо, скільки існує вчених, стільки, напевно, і дат, коли світу повинен настати кінець. Так, згідно з новим пророцтвом, Його Величність Апокаліпсис повинен настати зовсім скоро: якщо вірити вченим, то нам з вами залишилося жити всього кілька місяців, бо кінець світу "призначили" на літо 2019 року.

Як повідомляв раніше "Знай.uа", що знайдено легендарну Нібіру, Судний день близький.

Також "Знай.uа" писав, збудеться друга половина пророкувань Распутіна.