Не секрет, що жінки дуже люблять поговорити, особливо з чоловіками. Але іноді в цьому цікавому занятті їм краще зупинитись, вважають психологи.

Чоловіки і жінки мають різні сприйняття, одні і ті ж речі і події ми осягаємо по-різному. Тому, які б не були у вас близькі стосунки з чоловіком, є безліч тем, які краще не зачіпати. Просто тому, що чоловік вас не зрозуміє і проблем вам буде не уникнути.

Психологи виділяють кілька тем, на які не радять спілкуватися з чоловіками ні за яких умов.

Критичні дні

Безумовно: що природно, те не бридко. Але, мабуть, не варто настільки інтимний процес виносити на обговорення, щоб хтось знав всі його подробиці. Навіть твоїй подрузі це може здатися некомфортним. Цю тему краще залишити для візиту до гінеколога.

Твої вподобання щодо чоловіків

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Можливо, ти шаленієш від маленьких, лисих і повненьких, а твій чоловік при цьому високий накачаний спортсмен. Такі теми краще не обговорювати ні з чоловіком, ні з подругою, яка випадково може проговоритися і внести тим самим розбрат у ваші відносини.

Розміри його гідності

Мабуть, це найболючіша тема для чоловіків. Тому якщо ти не хочеш сказати щось, що може бути сприйнято не так, краще просто промовчи.

Секрети твоєї краси

Навіть якщо ти нічого поганого не бачиш у використанні крему від геморою для зняття набряків повік (а це, між іншим, секрет всіх голлівудських дів!), твоєму чоловікові, та й всім іншим про це краще не знати. Твоя краса залишиться при тобі, а твої близькі будуть спати спокійніше.

Вади твоєї зовнішності

Цілком можливо, що твій чоловік ніколи б і не звернув уваги на те, що твоя ліва нога трішечки коротша за праву, якби ти сама йому про цю не розказала. То чи варто тоді ділитися всіма своїми таємницями? Мабуть, нехай їх знає лише твоя мама.

Особисте життя подруг

Взагалі чуже особисте життя краще ні з ким не обговорювати, а тим більше з чоловіком. Засуджуючи вчинки і вибір своєї подруги, ти автоматично говориш погано і про себе. Адже якщо ти дружиш з нею і вибрала її в якості близької людини, то тобі залишається тільки прийняти її рішення і не намагатися щось міняти.

Поведінка його мами

Мама це святе. Тому краще її не чіпати ні за яких обставин і ніколи не вдаватися в обговорення того, як дивно вона себе веде. По-перше, це не зовсім пристойно - обговорювати за спиною людей, тим більше, близьких. А по-друге, ти можеш сильно зачепити і образити свого чоловіка, і в конфлікті зі свекрухою він встане не на твою сторону.

Інтимні подробиці минулого

Якщо ти знайома зі своїм чоловіком не зі шкільної лави, і він був не єдиним твоїм партнером, то краще в принципі ніколи не говорити про своє інтимне життя "до" і забути цю тему. Повір на слово, твої "подвиги" його не залишать байдужими. і якщо чоловіки, які були до нього, тебе більше не цікавлять, то чи варто ворушити минуле?

Красиві дівчата

Навіть якщо чоловік - твій кращий друг, цю тему краще ніколи не піднімати. Розмовляючи на цю тему, ти навряд чи отримаєш якусь корисну інформацію, а, швидше за все, просто дуже засмутишся. І навіть якщо він подивився на красуню, якапроходить повз в ефектному міні, не варто влаштовувати допит із пристрастю. Вибрав він все ж тебе.

Нагадаємо, флешмоб "Що не можна говорити чоловікові після сексу" порвав соціальні мережі

Як повідомляв портал "Знай.ua", європейські фахівці провели дослідження, щоб зрозуміти, яким має бути ідеальне перше побачення.

Також "Знай.ua" писав про те, чого категорично не можна робити на першому побаченні.