З'явилися неспростовні докази того, що єноти люблять музику. У мережі набрав великої популярності короткий відеоролик, в якому чоловік грає на флейті і до нього з лісу виходять єноти. Про це повідомляє Daily Mail.

Як повідомляють у ЗМІ, ролик був знятий в лісі Башер Стейт біля Нью-Йорка і на момент написання замітки його переглянули більше 300 тисяч разів.

За словами людини, яка знімала відео, чоловік з флейтою зібрав навколо себе понад 20 єнотів. Тварини зібралися навколо музиканта, щоб послухати чудову мелодію.

За даними ЗМІ, чоловік живе поруч з лісом і часто ходить туди грати для птахів і звірів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Але більшість інтернет користувачів впевнені, ці хитрі тварини прийшли точно не музику слухати, чоловік приманил їх їжею.

Багато хто вважає, що флейтист схитрував. Судячи по звуках жування, він принаджував їх ласощами.

Варто відзначити, не так давно мешканка штату Флорида Ерін Ерс зняла епічну битву самки єнота, яка захищаючи власний дітей вступила в бій проти небезпечної рисі.

Зараз вже відомо, що жінка випадково помітила двох тварин, які зустрілися поглядами поблизу лісу. Вже потім вона побачила, що це був єнот і небезпечний хижак.

Спочатку звірі просто дивилися один на одного. Потім почалася справжня бійка не на життя, а на смерть. Хоробра енотиха побилася з риссю і прогнала її подалі від своїх дитинчат.

Ерс, встигла зняти, як самка єнота і рись з'ясовують стосунки. Відео підірвало мережу.

Нагадаємо, у Канаді єнот пробрався в будинок до місцевої мешканки і з'їв усі її запаси хліба. Інцидент, який спочатку сильно налякав жінку, відбувся в Торонто. Причому їй навіть вдалося зняти все, що відбувалося, на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", у Флориді, США, живе диво-песик на прізвисько Бекон. Він суміш пекінеса, такси та чіхуахуа. Але це тільки одна з особливостей забавного звіра.

Також "Знай.uа" писав, студенты-біологи, які проходили практику в бразильському національному парку Encontro Das Aguas, відобразили на відео смертельну сутичку алігатора і ягуара.