Еротичний гороскоп на 30 вересня ОВЕН

В цей день Овни точно шукають пригод на свою голову (і інші ерогенні зони). І зірки гарантують, що ви їх обов'язково знайдете. Варто тільки дуже захотіти.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ТЕЛЕЦЬ

30 вересня Тельці будуть дуже мляві. Еротичного домінування в ліжку від них, швидше за все, не дочекаєшся. Зірки радять все ж проявити ініціативу ближче до вечора.

Еротичний гороскоп на 30 вересня БЛИЗНЮКИ

Зірки попереджають, що в цей день вам зрадить почуття гумору. Постарайтеся акуратніше поводитися з вашим коханцем. Краще помовчати і насолодитися один одним.

Еротичний гороскоп на 30 вересня РАК

30 вересня Раків буде притягувати все блискуче, в тому числі і коштовності. А значить, обов'язково підкреслять вашу сексуальність прозорі камені в оправі з благородних металів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 30 вересня ЛЕВ

На Левів чекає день підвищеної активності. Але, як це зазвичай буває, в результаті всі «зайці» залишаться цілі – ви жодного не знайдете. Спробуйте полювати за «кроликами».

Еротичний гороскоп на 30 вересня ДІВА

В цей день ніжність точно не про Дів. Так, вам захочеться що-небудь динамічне і гостре. Запасіться необхідним спорядженням. Партнер вас напевно підтримає.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ТЕРЕЗИ

Якщо ви відчуваєте, що секс неможливий з фізичних причин, а партнер явно налаштований на бурхливу ніч, то розчарувати краще партнера, а не свій організм.

Еротичний гороскоп на 30 вересня СКОРПІОН

Зірки радять Скорпіонам в цей день не вимагати від постійного супутника життя безперервного потоку компліментів. Не ображайтеся на нього по дрібницям.

Еротичний гороскоп на 30 вересня СТРІЛЕЦЬ

30 вересня зірки піднесуть Стрільцям черговий сексуальний подарунок. Подарунок буде чекати на вас буквально за рогом. Роздивіться в простому перехожому свою другу половинку.

Еротичний гороскоп на 30 вересня КОЗЕРІГ

В цей день Козероги спробують впливати на совість свого коханого. Адже у вас дуже сильна потреба у фізичному контакті, яку ніякими розмовами не вгамувати.

Еротичний гороскоп на 30 вересня ВОДОЛІЙ

30 вересня Водолії будуть давати еротичні інтерпретації всьому, що з ними відбувається. Якщо сусідська собака їх випадково облаяла – не інакше, як ревнує до господаря.

Еротичний гороскоп на 30 вересня РИБИ

В цей день Риби захочуть домінувати в сексі. Якщо вашого партнера все влаштовує – що ж, насолоджуйтесь. Якщо ж ні – краще любовні ігри і не починати.