Еротичний гороскоп на 2 жовтня Овен

Якщо ви будете шукати собі пригоди на голову або чиїсь ерогенні зони, то ви їх обов'язково знайдете. Але звертайте більше уваги на верхню частину тіла.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Телець

Ви дуже рідко домініруете, і сьогодні теж щось буде зупиняти вас. Але партнер знає, що це, і зрозуміє вас правильно, тому не соромтеся.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Близнюки

Сьогодні ваc зрадить не аби-хто, а саме почуття гумору. Так що краще не жартуєте і не переробляйте ніякі слова. На вас не те щоб образяться, але ще і посміються з вашої тупості.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Рак

Раки сьогодні стали сороками, яким подобається все блискуче, особливо коштовності. Але постарайтеся в вашому вбранні зменшити кількість блискіток і додати дорогоцінних металів і каменів.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Лев

Леви сьогодні дуже активні і хочуть встигнути все відразу. Але, в підсумку нічого з наміченого не вийде. Так що виберіть щось одне, що приємніше вашому тілу сьогодні.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Діва

Ніжність вам сьогодні не підходить. Вам потрібно зняти напругу більш динамічними і гострими діями. Але не забудьте поставити партнеру настрій, щоб він був готовий.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Терези

Якщо ваш організм не готовий сьогодні до сексу, а партнер не відмовився б, то краще розчарувати все ж партнера. Інакше потім будете довго розгрібати нові проблеми.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Скорпіон

Поменше вимагайте від свого супутника потік компліментів і не ображайтеся через дрібниці. Постарайтеся винагородити його просто так, а не канючити увагу.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Стрілець

Сьогодні доля піднесе вам цікавий сексуальний подарунок, який буде переслідувати вас весь день. Вам його потрібно тільки розгледіти.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Козеріг

У вас з'явилася настільки сильна потреба у фізичному контакті, що ви будете жорстоко маніпулювати партнером, аби домогтися свого.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Водолій

Водолії сьогодні бачать еротичний підтекст у всьому, що відбувається навколо. Навіть якщо на вас хтось розлютиться, ви і цьому знайдете своє сексуальне пояснення.

Еротичний гороскоп на 2 жовтня Риби

Приготуйтеся до того, що партнер буде домінувати сьогодні. Якщо ви давно звикли до такого ходу речей, то все відмінно. В іншому ж випадку, краще уникати фізичного контакту.