В 2018 році жовтень стане неймовірно сприятливим для чотирьох знаків Зодіаку. Астрологи назвали Терези, Скорпіонів, Тельців і Раків. Решті знаків розраховувати на яскраві і насичені моменти не доводиться, але і особливих потрясінь не очікується.

Терези

Весь місяць буде для Терезів однією суцільною радісною подією. Перші два тижні будуть максимально сприятливими для вирішення фінансових негараздів, також успіх чекає в судових спорах, пов'язаних з будь-якою нерухомістю. Друга половина місяця ознаменується відмінним часом для любовних справ: у стосунках нарешті настане гармонія, а самотні Терези зустрінуть свою другу половинку.

Скорпіон

Другий осінній місяць стане для Скорпіонів суцільною білою смугою. Удача докладе руку до всіх життєвих сфер, але особливо ситуація покращиться у відносинах із друзями та близькими. Якщо вирішите проявити ініціативу на роботі - воздасться у рази. Ближче до кінця місяця ви прийдете до нових цілей і бажань, більш того, прийде розуміння, як їх досягти якомога швидше.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Рак

Для Раків жовтень принесе цілковиту гармонію в любовних і сімейних відносинах, які надихнуть їх на нові ідеї і цілі в кар'єрі. Протягом усього місяця Раків супроводжуватиме Муза, яка і стане натхненням на нові стартапи. Ті представники, у яких вже є друга половинка, можуть сміливо робити пропозицію.

Телець

Для Тельців октярь стане найкращим майданчиком для реалізації себе в кар'єрному плані. Місяць піднесе відмінну можливість ступити далі кар'єрними сходами, а також встановити досить корисні робочі контакти. Щоб це дійсно відбулося, потрібно продемонструвати свій професіоналізм і не соромитися проявляти ініціативу.

Нагадаємо, які знаки Зодіаку не показують своїх почуттів.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв про те, як одягаються знаменитості в залежності від знаку Зодіаку.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, як вибрати подорож за знаком Зодіаку.