Хоробрі і безрозсудні, боязкі і боягузливі, хто ж вони? І ось, думка астрологів.

Сміливі знаки Зодіаку:

Овен

Овен спочатку робить, а потім думає. Дуже рідко може аргументувати свої вчинки, якщо здійснив їх абсолютно нерозважливо. Ніколи не зізнається собі, що в більшості випадків, у таких непробачних вчинках винен сам Овен.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Лев


Леву подобається ризикувати і по-крупному. Якщо у справі Лев відчув суперництво з протилежного боку, то докладе всі свої зусилля, щоб знищити свого суперника. Лев любить битву і полеглих у ній. Ніколи не буде відступати, ні на яких умовах, найбільше через свою гордість, гідність. По-дурному буде стояти на своєму, найбільше в збиток собі.

Скорпіон

Екстрім в крові у Скорпіона. Не уявляє своє життя без ризику й пригод. Іноді складається таке враження, що Скорпіон піддає себе безглуздому ризику. Завбачливий і обережний Скорпіон завжди відчуває слабке місце суперника. Ніколи не поступиться в бою.

Боягузливі знаки Зодіаку:

Рак

У форс-мажорних ситуаціях Рак не любить ризикувати, а тим більше оприлюднювати відкриту війну супернику. Він намагається всіляко уникати навіть круглих кутів. Для Рака найголовніше спокій, розмірений спосіб життя без злетів і падінь, безпека власного будинку, членів сім'ї.

Діва

Намагається ніколи не вступати в конфлікт і тим більше не розв'язувати війну. Для свого захисту Діва найчастіше йде на будь-які авантюри, щоб безпечно для себе позбутися непотрібної людини, але чужими руками. Підговорить, наговорить, підлаштує і горизонт уже вільний.

Ваги


Ваги — знак справедливості, але якщо для цієї справедливості необхідна довга і кровопролитна битва, то Терезам важко зважитися на такий серйозний крок. Терези не люблять бійки і агресію, тому конфліктні ситуації намагаються максимально вирішити цивілізовано.

Нагадаємо, якими в старості будуть різні знаки Зодіаку.

Як раніше повідомляв Знай.uа, ці знаки Зодіаку можуть забути навіть голову.

Знай.uа писав, вибрати подорож по знаку зодіаку.