Дочка скандального народного депутата від фракції "Опозиційний блок" Михайла Добкіна Алла, в черговий раз вразила мережу різкою і негативною заявою.

Вагітна Добкіна опублікувала на своїй сторінці в Instagram нові знімки. Під постом дівчина залишила неоднозначний коментар.

"Очікування — не просте заняття виявилося. Друзі, перестаньте прогнозувати коли і як це буде. Інакше я скоро вб'ю когось. Можу сказати одне, що дуже скоро" Алла Добкіна

Користувачі мережі були в подиві від таких слів. В коментарях вони відзначили, що Алла сама провокує нездоровий інтерес до своєї вагітності і зовсім не дивно, що багато хто намагається відгадати дату пологів. Деякі шанувальники доньки депутата пообіцяли виконати прохання. Багато підписників Добкіної на зло почала засипати коментарі новими припущеннями щодо заповітної дати.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, донька скандального екс-губернатора Харківщини Михайла Добкіна Алла відсвяткувала першу річницю шлюбу з тенісистом Олегом Гуревичем. Весілля почало обростати пікантними подробицями.

Як виявилося, на свято дочки, Добкін запросив російського еротичного фотографа Дмитра Плюсніна. Зараз Алла почала публікувати в своєму Instagram весільні фото - на деяких з них дочка депутата від "Опозиційного блоку" зображена топлес.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", стало відомо, що скандальний Дмитро Добкін став особливо яскравим прикладом "мертвих душ", з яких складається майже половина депутатського корпусу у Верховній Раді.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що дочка скандального народного депутата Михайла Добкіна похвалилася елітним відпочинком. Судячи з геотегів фотографій Алла Добкіна вирушила до Середземного моря — на острів Сардинія (Італія). На одному з фото дівчина стоїть на березі моря з явно кругленьким животиком.