Нові модні течії в 2019 році дійсно змусять подивитися на свій гардероб під іншим кутом

Світові модельєри підносять нам нові віяння, до яких ми просто зобов'язані прислухатися. Розглянемо головні тренди майбутнього року, щоб не виглядати нудно.


"Я супер зірка": більше блиску


Одяг і аксесуари з великою кількістю пайеток і блискіток будуть найбільш актуальними. Якщо раніше ви могли сховатися за нюдовым пальто, зараз прийшов час виділятися. Блискучі тканини, яскраві вставки знову в моді. При цьому потрібно залишатися елегантними, створюючи свій образ.


Трохи жіночності з бюстьє

Популярні новини зараз
Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."
Показати ще


Елегантне бюстьє давно перестало бути нижньою білизною. Тепер його вдягають з метою підкреслити фігуру й додати жіночності образу. На піку популярності в 2019 році виявляться стильні образи з об'ємним низом, довгими брюками або спідницею.
Актуальними будуть і корсетні топи. Вони способи підкреслити вишуканість і надати стрункості. У більшості випадків модельєри вибирають графітовий, сірий і чорний кольори.


Скажімо "так" улюбленим принтам


Якщо в цьому році різноманітні принти тільки ставали популярними, в 2019 нас чекає справжній прорив в достатку одягу такого типу. Серед запропонованих дизайнерами моделей знайдуться варіанти по душі. Стримані абстракції, лінії, портрети, графічні малюнки – такий тренд стане ведучим.


Хто забув про спорт?


Спортивний стиль увірветься у ваше шафа з улюбленими речами. Його вже буде складно відрізнити від кэжуала або інших стильових напрямів, оскільки дизайнери творять неймовірні речі. В наступному році ви здивуєтеся, наскільки стильно поєднується спорт з іншими трендами.
Чекайте новий сезон і звільняйте місце на своїх полицях оригінальним речам, з якими ви будете впевненими у собі!

Раніше Знай.uа повідомляв про модні тренди осені-2018: топ-8 найсильніших пар взуття