Меми - це саме те, чого деколи так не вистачає у похмурий осінній день. Вони не лише змусять вас сміятися, але і розкажуть про те, що відбувається в світі на даний момент. Читайте добірку найкращих мемів від порталу Знай.ua.

Гримаси Вайнони Райдер

Гримаси Вайнони Райдер під час промови її колеги по серіалу "Дуже дивні справи" на премії Гільдії кіноакторів США стали новим інтернет-мемом. Яскрава міміка відомої актриси дуже потішила користувачів.

Картинки взяті з цього відео, на якому актриса встигла змінити десяток емоцій, бурхливо реагуючи на промову актора Девіда Харбора.

Популярні новини зараз
Затримка виплат: Пенсійний фонд пояснив, що буде з пенсіями та субсидіями за травень Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Пенсія збільшиться на 50%: українцям розповіли про лазівку у виплатах Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи
Показати ще

Користувачі почали обговорювати що ж так здивувало Вайнону.

Вайнона Райдер замовляє випити прямо зі сцени

Поведінка Вайнони деяким сподобалась, а декому здалася смішною і дивною. Користувачі навіть запропонували заснувати премію за кращу міміку року і присудити її Вайноні Райдер.

Вайнона Райдер і 4 стадії пердіння

1. Він що, пукнув?

2. О боже, він пукнув

3. Фу, ще й смердить

4. Це все, я йду

Вайнона Райдер показала всі людські емоції за 30 секунд

Вайнона Райдер замовляє випити на сцену

Той момент, коли розумієш, що написала не тій людині

Кіт Том з газетою

Це мем з персонажем Котом Томом з мультсеріалу "Том і Джеррі", який дивиться в сторону від розгорнутої газети з підозрілим виразом обличчя. Зображення взято з епізоду "Том і Джеррі" під назвою "Down Beat Bear" 1956 року.

Коли у тебе був спір з твоїм сусідом-емо, і він пішов нагору з якоюсь мотузкою, а через п'ять хвилин ти чуєш, що падає на підлогу стілець

Хочу щоб моя донька була дівчинкою

Коли лайкнув мем "став лайк і миттєво помреш" і чуєш, як хтось вламується в твій дім