Меми - це саме те, чого деколи так не вистачає в похмурий осінній день. Вони не лише змусять вас сміятися, але і розкажуть про те, що відбувається в світі на даний момент. Читайте добірку найкращих мемів від порталу Знай.ua.

Зовнішній борг США

Цей мем взято з однієї з російських пропагандистських програм на телеканалі НТВ. Кадр почав використовуватися як аргумент у палких суперечках про "загниваючий Захід", мовляв, економіка США впала на саме дно.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Гучність на максимум

Це знімок блогера Джея Версаче, який плаче від почуттів, викрутивши гучність на повну. Картинка використовується у вигляді пародії на надмірно емоційну реакцію.

Мем допоміг людям ділитися у соцмережах своєю улюбленою музикою, яка буквально змушує їх плакати від почуттів. Також мем породив і безліч саркастичных жартів, на зразок тих, які в подібній формі висміюють погану музику, або ж просто ставляться з гумором до не найсерйозніших композицій.

Піч - це піч, де б ви не знаходилися (цитата з "Губки Боба")

Коли закінчив дивитися "Логана"

Нагадаємо, меми з псом з телефоном і невірним хлопцем-геєм смішили світ.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", безглуздий поцілунок Lil Xan і костюм з підступом в мемах доведуть вас до сліз.

Також "Знай.ua" писав, метелик з лампою і товстий кіт стали найкращими мемами.