Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони подовжують життя і роблять його яскравішим і насиченішим. Знай. ua підібрав кращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Створювати видимість роботи можуть навіть генії. А вам до понеділка варто забути про робочі негаразди і недороблених звітах:

Чи знаєте ви, що комарі в лісі кусають тебе не заради їжі. Вони відносять кров на аналіз зозулю, щоб вона могла дати тобі більш точний прогноз.

***

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діти, які в їдальні табору кричали "Спасибі нашим кухарям, за те що смачно варять нам!" виросли, і тепер плескають у долоні при посадці літака.

***

Знаєте, що дійсно смішно?.. Коли батьки говорять дитині, що вона невихована.

Добірка мемів на різні теми:

Спеціально для тих, хто збирає останній урожай:

Інколи таке буває з кожним:

Коли мама телефонує в розпалі вечірки:

Часом весь світ - ілюзія:

Окремою темою для жартів і картинок став Ілон Маск, який у прямому ефірі одного з шоу в Каліфорнії (де легализована марихуанна), випив віскі і викурив косяк з наркотичною речовиною.

Так, на Reddit навіть оголосили фотошоп-битву, в якій слід обробити зображення бізнесмена з косяком в руках.

Багато користуваців жартома "встроили" бізнесмена у відомі кінофільми. Так, Мак став партнером Уми Турман у фільмі "Кримінальне чтиво" і зайняв місце героя Аль Пачіно з кокаїном у фільмі "Обличчя зі шрамом".

Нагадаємо, добірка мемів на 7 вересня знищить вашу осінню хандру. Спеціально для вас ми підібрали найкращі меми і

Як повідомляв "Знай. ua", добірка мемів на 3 вересня викличе справжній вибух сміху.

"Знай. ua" писав, що анекдоти на 7 вересня змусять вас забути про всі проблеми. Ці анекдоти рассмешат вас до сліз.