Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

Кращі меми про "веселий день" футболістів Кокоріна і Мамаєва

Російські футболісти Олександр Кокорін ("Зеніт") і Павло Мамаєв ("Краснодар") 8 жовтня напали на чиновника в московському кафе. Спортсменів попросили вести себе тихіше, у відповідь вони почали ображати відвідувача, а потім побили його. Потерпілим виявився керівник одного з департаментів Мінпромторгу Денис Пак. Також футболістів запідозрили у побитті водія ведучою Першого каналу. На Кокоріна і Мамаєва завели кримінальну справу, їх викликали на допит у поліцію. "Краснодар" вирішив розірвати контракт з Мамаевим.

В соцмережах спортсменів висміяли, а їх вчинки назвали новою національною ганьбою. Багато хто порівнює Мамаєва і Кокоріна з передбачуваними отруйниками Скрипалів — Чепігою та Мишковим.

Найжахливіші меми інтернету

У твіттері з'явився аккаунт з фотками ніг у локшині, товстих животів і зовсім не милими картинками з котиками. Все це зветься "Жахливими мемами". Підписники погано розуміють, що відбувається, але все одно дивляться і сміються. Не факт, що ви зможете зрозуміти.