Анекдоти - це саме те, чого деколи так не вистачає в похмурий осінній день. Щоб не сумувати в цей сонливий, холодний період - краще посмійтеся над ним. Результат гарантований. Хочете перевірити? Читайте добірку кумедних анекдотів від Знай.uа.

***

"Осінь. Краплі дощу сумно стукали у вікно. Вітер завивав немов поранений вовк. Здавалося, це саме небо плаче як мала дитина. В таку погоду так хочеться загорнутися в теплий плед…" — Петрович,—по-моєму, ти якось не так пишеш пояснювальну з приводу запізнення на роботу.

***

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Якщо тобі самотньо цієї дощової осені — не журися. Осінь скоро закінчиться і тобі буде самотньо взимку.

***

Дзвінок на радіостанцію: — У моєї тещі в жовтні день народження, їй виповнюється 85 років, у неї 4—х кімнатна квартира. Передайте, будь ласка, їй пісню "Остання осінь"

***

-Знаєте, люблю в теплий осінній день побродити по лісу з рушницею…
- На полювання?
- Ні, по гриби… Бувало, підійдеш так до грибників — і скажеш просто: "Ух ти, скільки грибів назбирали…"

***

Люблю осінь тільки через те, що коли одягаєш курточку живіт можна вже не втягувати.

***

Настала осінь, і знову цей болісний вибір в аптеці, що краще — фервекс, колдрекс або терафлю.

***

Осінь це справжній сезон свободи – замість того, щоб бути зеленими, листя можуть вибирати між жовтим, червоним, коричневим, помаранчевим!

***

- Які плани на осінь?
- Впасти в депресію, може ще спитися, поки точно не знаю.

***

Бридко континентальний клімат — це коли за чотири дні можна побачити літо, весну, осінь і зиму, не виїжджаючи при цьому з міста.

***

Осінь. Курити на балконі в трусах стало холодно… Тому ще одягаю шапку.

***

Нарешті людство навчилося керувати погодою: варто помити машину і відразу йде дощ, якщо взяти з собою парасольку — дощу не буде; у літню відпустку буде холодно, в зимову — сльота; якщо купити восени лижі — взимку не буде снігу, а якщо перевзути гуму на зимову — хрін дочекаєшся морозу, буде тепло.

Нагадаємо, ці анекдоти скрасять навіть важкий робочий день.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", ці анекдоти піднімуть ваш настрій до небес.

Також Знай.uа" писав, ці анекдоти стануть панацеєю від усіх хвороб.