Щорічно День захисника України відзначається 14 жовтня. Це свято зовсім молоде, з'явилось лише в 2014 році, але не дивлячись на це, воно одне з найважливіших в Україні.

Таке торжество з'явилося у нас через військову агресію Росії по відношенню до Криму і Донбасу. У такій ситуації логічно, що День захисника Вітчизни, який раніше був Днем Червоної армії, відзначати в нашій країні було б дуже і дуже дивно.

Тому з 2014-го року в нашій країні заснували своє національне свято - День захисника України. А через рік, в 2015-му його затвердили на законодавчому рівні, і це означає, що тепер 14 жовтня в Україні - вихідний день. Так, в 2018-му році це і так буде неділя, тому додатковий відпочинок ми отримуємо в понеділок.

Саме в зв'язку з цим торжеством ми вирішили написати для вас найкращі привітання в прозі. Відразу скажемо, що це не те свято, коли потрібно вітати всіх. Багато чоловіків віддають своє життя, щоб захищати кордони і суверенітет України - саме вони наша гордість і саме в їх честь створене це свято. Тому в День захисника України потрібно вітати лише тих, хто хоч якось причетний до оборони нашої країни від Росії.

Привітання з Днем захисника України в прозі

Тут будуть найвідповідніші привітання для такого випадку. Ви можете не тільки скопіювати і відправити ах, а написати лист на передову, або ж доставити кілька листівок туди. Нашим військовим точно буде дуже приємно.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Мужество, честь, сила и отвага - только лучшие из лучших приняли присягу в рядах Вооруженных сил Украины. Вы готовы стать на защиту своей родины, не теряя ни одной минуты. В праздничный день мы желаем вам спокойного мирного неба над головой, счастливой личной жизни и заслуженного повышения по службе. Спасибо и с праздником вас!

Сегодня поздравляем всех военнослужащих Украины. Вы — наши защитники, опора государства. Покой наших домов, спокойствие близких — в ваших надежных, сильных руках. Примите же поздравления с лучшими пожеланиями: добра, светлого настроения, профессиональных успехов!

Пожеланья наши кратки:Здоровья, счастья, меньше бед, в семье чтоб было все в порядке и жизни много-много лет!

Пусть ваши сила и мужество всегда основываются на любви и поддержке родных и близких людей. И после любых споров и баталий, которые часто случаются в повседневной жизни, дома вас всегда ждет уют и мир.

А тепер ми напишемо для вас кілька поздоровлень українською мовою. Адже свято наш патріотичне.

Привітання з Днем захисника України українською

Я хочу від усього серця привітати наших мужчин з Днем захисника України, і побажаю вам і вашим близьким доброго здоров'я, щастя і благополуччя, нехай ваше життя освітлює слава перемог української армії, сила і міць української зброї, любов і відданість до своєї України.

Щиро вітаємо Вас з 14 жовтня - святом сили, мужності, доблесті і честі. У день захисників України від усієї душі бажаємо Вам сили і твердості духу, енергії та оптимізму, благополуччя та надійного тилу в родині. Нехай і в мирний час у Вашому житті знаходиться місце для шляхетних вчинків і подвигів, сміливості і красивих перемог!

Щиросердечно поздоровляємо зі Світом захисника Вітчизни бойових побратимів-воїнів-ветеранів Афганської війни та інших локальних військових конфліктів. Віддаючи данину вашій непохитній вірності солдатському обов’язку, особистій відвазі, бойовому братерству, щиро бажаю кожному з вас і вашим родинам міцного здоров’я, миру, благополуччя і щасливого довголіття.

Братик, в день захисника вітчизни прийми мої найщиріші вітання! Усі чоловіки воїни, не залежно від звання, професії, характеру і віку! Ти, мій брат, для мене завжди був і будеш уособленням мужності і сили, з самого дитинства я ціную тебе за рішучість, надійність, силу і твердість характеру! Зі святом, брат! Успіхів у справах і любові!