Телеведуча відомого проекту "Орел і решка" Наталі Неведрова розповіла, як її на днях збив автомобіль.

Про це вона повідомила на своєму мікроблозі.

Зокрема, вона розповіла, що потрапила під удар автомобіля, який саме здавав назад.

"На мене наїхала машина. Здавала задом і виштовхнула мене. Це жахливо, товариші", – зазначила вона.

Крім того трішки пізніше вона поділилась з прихильниками, як пережила удар автомобіля. За її словами організм відразу ж відчув подразнення.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ
Показати ще

"Спочатку збивається дихання, і серце починається пекельно битися, потім пекельно болить скроня", – підкреслила вона.

Наразі вже відомом, що зараз телеведуча перебуває п’ятому місяці вагітності. Трохи пізніше жінка уточнила, що "все обійшлося".

Разом з тим варто відзначити, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна співачка виклала зворушливе селфі з великою і пухнастою собакою. Так, артистка зізналася, що дуже хоче собі домашнього улюбленця.

"Дуже хочу собаку зараз!!! Велику і волохату , щоб вона обняла своїми величезними лапами. А ви більше любите собак чи котів?", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери не змогли пройти повз: "Собак, якщо зберешся купувати раджу золотистих ретриверів. Нереально добрі і як ти хочеш обіймуть, потім не відпустять)))", "Котів. Собаки класні, звичайно, але добре вихований кіт - чудовий глава сім'ї і найвірніший господар! ❤️", "Я люблю тих, хто більш безпорадний, хто голодний, хто замерз, я не розумію, як можна любити більше кішок або собак, ти або людяний, або ні.", "Скоро не до собаки буде, Регіночка! 😊".

Крім того варто додати, що відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість виклала селфі зі своїм нареченим Владом Топаловим, зворушивши фанатів. Так, артистка збирається прожити з коханим багато щасливих років.

Нагадаємо, Тодоренко прибігла на роботу, ледь втримуючи живіт.

Як повідомляв "Знай.ua", Тодоренко народить у прямому ефір.

Також "Знай.ua" писав, що вагітна Тодоренко на підборах заспівала "блатняк".

Вагітна Тодоренко на підборах заспівала "блатняк"