Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість показала дуже дивне відео з пологового будинку. Так, артистка припустила, що може народити під час шоу.

"З першого сезону мого шоу мене відвезли в лікарню з запаленням нирки, з другого сезону, швидше всього відвезуть в пологовий будинок. Якщо ви не хочете пропустити все найцікавіше , дивіться моє шоу @prtshow #ПятницаСрегиной", - пожартувала Тодоренко. Фолловери взялися коментувати побачене: "А я подумала вже народила😹👌🏻", "злякався. Ти чого....", "тримайся Регіночка!", "Дуже сміялася 😅💕 скоріше б неділя", "Ви прекрасна дівчина, будете такою ж чудовою мамою, от просто впевнена в цьому!❤️❤️❤️ бережіть себе 😘", "А що, вже ніхто не питає про вагітність?".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі за допомогою пальців.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також знаменитість надівши помаранчеве сарі, заспівала для Sandora якоюсь дуже таємничою мовою.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.