Автором незвичайного проекту "Noir Princesses" став фотограф Астор Александер. Він опублікував кілька гарних портретів відомих принцес Діснея в несподіваних для них амплуа. Вони стали головними героїнями, фатальними злочинницями.

"Я працював над "Noir Princesses" близько трьох місяців. Я шанувальник негативних жіночих героїв. Це і була головна мета серії – перетворити цих персонажів Діснея в детективів, лиходіїв і злочинців", - зазначає Астор.

Користувачі мережі прийшли в захват від атмосферної серії фотографій, де кожна з них володіє своєю власною історією. Деякі користувачі відзначили, що із задоволенням прочитали книги з цим історіям.

Білосніжка і Міс Уайт і Незаконна Сімка

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Покахонтас і Покахонтас: Приватний очей

Принцеса Аврора і Довгий сон

Мулан і Леді з Хенана

Попелюшка і Goddaughter

Принцеса Жасмін і Арабське пограбування

Аріель і Глибинне морське пограбування

Тіана і Тіні Нового Орлеана

Белль і Мисливець Звіра

Раніше повідомлялося, 28-річний відомий фінський художник Їрка Вінс Джонатан Вятайнен буквально виріс з "Діснеєм". Так, саме герої його улюблених дитячих мультиків надихнули художника на створення серії вражаючих ілюстрацій.

Як стверджує Їрка Вінс Джонатан Вятайнен, ще у 2011 році він прийняв рішення трохи попрацювати в Photoshop і подивитися, що ж буде, якщо перетворити персонажа Урсули з "Русалочки" реального людини, що живе реальним життям.

Нагадаємо, художник оживив улюблених персонажів Disney.

Як повідомляв "Знай. ua", Disney створила роботів-супергероїв. Роботи вийшли дуже "живими".

"Знай. ua" писав про головні міфи і легенди про русалок. В останні роки інтерес до русалкам значно зріс.