Гороскоп на 15 жовтня – ОВЕН

В цей день зірки радять Овнам навчитися вірити в свої сили. Частіше хваліть себе, згадуйте правильні і мудрі вчинки. Не з'ясовуйте стосунки з рідними.

Гороскоп на 15 жовтня – ТЕЛЕЦЬ

Астрологи рекомендують Тельцям присвятити цей день відпочинку, щоб забути хоч на якийсь час про побутові негаразди. Останнім часом ви дуже зайняті роботою.

Гороскоп на 15 жовтня – БЛИЗНЮКИ

15 жовтня Близнюкам не варто займатися нічим, окрім відпочинку. Зверніть увагу на людей, які вас оточують, серед них є особистості, які негативно впливають на вас.

Гороскоп на 15 жовтня – РАК

Зірки радять Ракам 15 жовтня відмовитися від безглуздих дискусій. Якщо ви не згодні з чиєюсь думкою, то залишайтеся при своїй, але не нав'язуйте її іншим.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Гороскоп на 15 жовтня – ЛЕВ

15 жовтня Леви поринуть з головою у роботу. Постарайтеся не панікувати, труднощі швидко закінчаться і чорну смугу змінить довготривала біла.

Гороскоп на 15 жовтня – ДІВА

В цей день Діви нарешті зможуть розірвати відносини з людиною, яка приносить лише страждання. Пам'ятайте, щоб почати нове життя, потрібно міняти не локації, а персонажів.

Гороскоп на 15 жовтня – ТЕРЕЗИ

Ідеальний день для тих справ, які ви довгий час відкладали на "потім". Зірки пророкують вам приємні новини і несподівані сюрпризи.

Гороскоп на 15 жовтня – СКОРПІОН

Астрологи рекомендують не дозволяти новим знайомим вами маніпулювати. Будьте уважні і проникливі, не давайте комусь думати, що вони розумніші за вас.

Гороскоп на 15 жовтня – СТРІЛЕЦЬ

Зірки попереджають Стрільців, що в цей день можуть виникати розбіжності з близькими людьми. Проаналізуйте все і зрозумієте, в чому або кому вина.

Гороскоп на 15 жовтня – КОЗЕРІГ

15 жовтня Козероги зважаться на відчайдушний крок. Наберіться терпіння і впевнено йдіть до своєї мети, нехай шлях не завжди рівний, але мрія того точно варта.

Гороскоп на 15 жовтня 2018 – ВОДОЛІЙ

В цей день Водолії повинні будуть зізнатися комусь у чомусь непростому, але інакше не вийде зберегти свою репутацію. Будьте терплячими і не вимагайте від людей занадто багато.

Гороскоп на 15 жовтня 2018 – РИБИ

Зірки пророкують, що 15 жовтня Риби зможуть отримати несподіване фінансове надходження. Хороший день для спілкування з друзями, дізнаєтеся радісну новину.