Еротичний гороскоп на 15 жовтня ОВЕН

В цей день Овнам захочеться чого-небудь нового, але не екстремального. Спробуйте розширити свою фантазію за допомогою еротичного фільму.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня ТЕЛЕЦЬ

15 жовтня в сексуальному пріоритеті у Тельців будуть слова. Якщо ваш партнер говіркий у ліжку, ви залишитеся задоволені інтимною близькістю.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня БЛИЗНЮКИ

В цей день ваш партнер спробує допомагати вам у виконанні інтимних обов'язків. Цим він може поставити на задоволенні хрест. Краще ласкаво поставте його на місце.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня РАК

15 жовтня у Раків можливі розчарування в коханні і, як наслідок, зітхання жалю під місяцем з приводу власної непривабливості.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Еротичний гороскоп на 15 жовтня ЛЕВ

В цей день у Левах прокинеться "гімназистка", так що всі жарти нижче пояса ви будете сприймати вкрай болісно. Нехай ваш партнер знає про це.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня ДІВА

У цей період Діви будуть одночасно «гальмом» і «газом». Спочатку ви ініціюєте статевий акт, а потім самі ж його і «відкидаєте».

Еротичний гороскоп на 15 жовтня ТЕРЕЗИ

Зірки радять Терезам у цей день відмовитися від інтимної близькості заради міцного і здорового сну. А відсутність сну тягне за собою неприйняття сексуальних контактів.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня СКОРПІОН

Цієї ночі полум'я у Скорпіонів може запалити абсолютно невинний на вигляд фільм, який варто подивитися разом із коханою людиною.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня СТРІЛЕЦЬ

В цей день на Стрільців навалиться багато турбот і проблем. Але також потрібно не забувати і про сексуальні розваги з партнером. Відпочинок потрібен усім.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня КОЗЕРІГ

15 жовтня астрологи радять Козерогам утриматися від надмірної сентиментальності – і тоді передбачення зірок про сприятливий день точно збудеться.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня ВОДОЛІЙ

В цей день Водолії будуть настільки охоплені еротичними мріями, що не зможуть виконувати соціально-значущі функції типу роботи або навчання.

Еротичний гороскоп на 15 жовтня РИБИ

15 жовтня Рибам не потрібно буде пояснювати, що означає «дивитися на речі з різних сторін». Ви зможете переконатися в цьому самі. Відповідний день, щоб втілити сексуальні вміння.