Для того щоб зарядиться енергією необов'язково їхати в Тибет, острів Пасхи або озеро Байкал. Все прекрасне і чарівне поруч. Київ — це найдавніше місто, в якому існує багато потужних містичних точок. Передає Clutch.

Ми розповімо про 5 магічних місць сили в столиці.

Андріївський узвіз

Найстаріша та одна з найбільш енергетичних місць Києва. Його ще називають хребтом містичного світу столиці. Крім того, це портал доброї і злої магії. Сюди треба приходити за особливою силою і відповіддю на хвилюючі питання. А якщо ви хочете скоріше вийти заміж, то знайдіть пам'ятник фільму "За двома зайцями" і потріть перстень Проні Прокопівни.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Володимирська гірка

Навіть лікарі колись радили відвідувати це місце для якнайшвидшого одужання. Не дивно, тут розташований енергетичний тунель, що з'єднує землю і космос і дає величезну силу. Стародавні кияни тут поклонялися язичницьким богам, Тарас Шевченко отримував натхнення на цьому місці. Також це особлива точка для закоханих пар. Визнання в любові на Володимирській гірці служить довгого і щасливого союзу.

Голосіївський ліс

За легендами, в лісі живуть чарівні і містичні істоти. Вони встановлюють зв'язок з вищими силами і заряджають місцевість особливою магією. За літописом тут проживали волхви, а один з них передбачив смерть князя Олега. Зараз у голосіївському лісі знаходиться три монастиря, купелі, які можна назвати головними водними місцями сили. Сюди треба приходити з чистою від поганих думок головою, добрими намірами і просто медитувати.

Лиса гора

Київ унікальний тим, що в ньому знаходиться велика кількість священних гір. Набагато більше, ніж у всій Європі. Особливе місце серед заряджених гір столиці займає Лиса гора. Гуру езотерики називають її брамою в потойбічний світ. Лису гору ділять на три умовні частини. Одна з них Русалочный яр розташована біля озера, де живуть русалки. Друга частина, Відьмацький яр, стала домом відьомських шабашів. І третя частина — Прадавній гай.

Києво-Печерська Лавра

Серед православних християн займає найважливіше місце в енергетично заряджених місць. У лаврі можна зміцнити своє здоров'я і притягти до себе удачу. Найсильнішими місцями Лаври вважаються джерела Антонія і Феодосія Печерських. Джерела, за повір'ям, виконує найзаповітніші, добрі бажання.

Нагадаємо, як подорожувати з одним рюкзаком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, ці 5 дивовижних міст Італії варто обов'язково відвідати.

Також портал "Знай.uа" писав, 10 цікавих місць, які варто відвідати з коханою людиною.