Психологи розробили простий тест, який дозволить дізнатися, що ви затаїли в своїй підсвідомості

Для того, щоб отримати правдивий результат, досить для самих себе відповісти на поставлене питання. Зосередьтеся на картині, яка зараз знаходиться перед вами. Потрібно без вагань відповісти, що ви побачили в першу чергу.


Велика морда лева
Якщо першим ділом ви звернули свою увагу на морду лева, яка розташована у верхній частині зображення, пора бити тривогу.

Це сигнал, який повідомляє вам про те, що час зробити перерву і відпочити. Ви зараз перебуваєте у стані, коли досягли точки кипіння. Щоб не нашкодити своєму здоров'ю і відновити організм, потрібен повноцінний відпочинок. Відкладіть всі справи, займіться собою, побалуйте себе. Настав час дійсно розслабитися, адже останнім часом ви занадто вимогливі до себе.

Популярні новини зараз
Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще


Для релаксу оберіть природу, завітайте на відпочинок до річки, увімкніть улюблену музику і просто насолоджуйтеся кожним моментом.


Для тих, хто побачив кілька відпочиваючих львів
Ви господар свого часу. Ваш внутрішній стан цілком нормально.

Ваш організм справляється з завданнями, які ви готуєте для нього. Про критичної точки говорити навіть не варто. Все йде своєю чергою, а ви тільки раді цьому. Збережіть такий же ритм, живіть в своє задоволення.


ви Можете не боятися занять спортом, тривалих прогулянок на повітрі, спілкування з друзями. Також для максимального відпочинку доречним буде спілкування з домашніми тваринами.

Нагадаємо, раніше вчені навчилися лікувати глухоту кількома способами.


Як повідомляв портал "Знай.uа" ви завжди робили "це" неправильно: найнесподіваніші наукові відкриття про секс.


"Знай.uа" писав, вселяють безпідставний страх: найпопулярніші міфи про пологи, які давно пора розвіяти.