Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події у світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у добірці від Знай.ua.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Дока 2

Дока 2 - це неіснуюча комп'ютерна гра, яка на думку експерта одного з російських ЗМІ стала причиною керченської трагедії.

"Є така гра "Дока 2". Вона дозволена в Росії від 18 років і старше, хоча видно, що він в цю гру грав в 13, 14 і 15 років, і у нас багато дітей в неї грають", - розповів експерт Філіп Гросс Дніпров.

Швидше за все, він мав на увазі Dota 2, але у цієї гри немає нічого спільного з моторошним описом Дніпрова.

"Це гра, де ти вбиваєш зомбі, чи ти сам є зомбі, де ти вбиваєш найвитонченішими способами людей. Тобто там ти можеш придумати свою певну місцевість, тобто можеш придумати ту ж школу, так само її підірвати, вбити. Але там складніша ситуація. Там ти не виготовляєш бомбу. Тобі дається різна зброю, ти можеш трейд робити"

Крихітний Трамп

Це серія дуже дивних, але смішних фотожаб, на яких сильно зменшили Дональда Трампа.