Про деякиї людей говорять, що вони й мухи не образять, проте є й повні протилежності. у яких руки по лікті в крові. Астрологи стверджують, що значну роль у цьому відіграють зірки. Хто ж за знаком Зодіака може бути найкривавішим вбивцею чи садистом?

Близнюки
Незважаючи на те що про Близнюків можна почути багато поганого, вони - найменш небезпечний знак зодіаку! Серед Близнят рідко зустрічаються ті, чиї руки були в крові. Вони не здатні заподіяти іншим великої шкоди чи страждань. Однак вони можуть "убити" словом.

Водолій
Водолій піклується про справедливість і володіє сильним его. Це другий найменш небезпечний знак зодіаку. Можливо, це пов'язано з тим, що вони достатньо розумні, щоб не "попастися", або вони просто майстерно замітають всі сліди.

Луїс Гаравіто. Доведено - 138 жертв. Колумбія

Лев
Леви зазвичай обходять десятою дорогою різні пригоди. Згідно зі статистикою, якщо Лев скоює вбивство, то робить це тільки для привернення уваги до своєї особи.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Онопрієнко Анатолій. Убив понад 50 людей. Україна

Терези
Терези за вдачею добрі, справедливі і терплячі. Однак серед них найчастіше були випадки вбивств, ніж серед Водоліїв і Левів. Терези зазвичай проявляють агресію, якщо хтось спробуєте скористатися їх благими намірами.

Чикотило А. Понад 50 жертв. Росія

Діва
Серед Дів зазвичай зустрічаються психопати і дуже розумні вбивці. Тим не менш, Діви частіше вдаються до шахрайства і крадіжки, ніж до вбивства.

Сергій Ткач. Гвалтував та убивав жінок. Україна

Риби
Якщо ви думали, що Риби – це дуже безхарактерні люди, ви сильно помиляєтеся. Серед найбільш відомих серійних вбивць чимало Риб. Враховуючи їх схильність до залежності, Риби часто скоюють злочини.

Козеріг
Серед усіх знаків зодіаку, Козероги – це середньостатистичні серійні вбивці. Хоча вони поважають правила і закони, в люті вони демонструють найгірше. Вони не часто позбавляють інших життя, втім, якщо почали - то зупинитися просто не в силах.

Овен
Люди, народжені під знаком Овна, відомі своїм некерованим характером. Вони легко можуть розлютитися, але, як правило, швидко стихають. Але якщо ж Овен у гніві, то краще минати його всіма шляхами. А сам представник цього знака навіть не згадає, що стало причиною його агресії.

Олександр Пічушкін. Росія

Телець
Гнів Тільця буває дуже інтенсивним. Однак цей знак зодіаку більше схильний до шахрайства, а не до вбивства.

Стрілець
Стрілець знаходиться на третій позиції у списку найбільш небезпечних знаків зодіаку. Вони націлені не на дрібні злочини, а на щось більш масштабне, наприклад, масове вбивство. До того ж їх не просто спіймати.

Скорпіон
Люди цього знака - справжні психопати. Вони можуть бути садистами і легко маніпулюють іншими. Саме у листопаді місяці народились найкровожерливіші вбивці в історії.

Рак
Очолює список найбільш небезпечних знаків зодіаку Раки. Вони убивають з особливою "пристрастю", і залишають відмітні знаки на тілі жертви.

Нагадаємо, зірки показали, які знаки Зодіака все життя ходитимуть "на ліво".

Як повідомляв портал Знай.ua, зірки підказали, як вивести зсебе будь-який знако Зодіака.

Також Знай.ua писав про те, що психологи розповіли, як відновити довіру.