1. Розкажіть начистоту. Якщо ви виступаєте в ролі зрадника, необхідно розповісти все начистоту. Краще людина пізнає гірку правду ніж солодку брехню. У будь-якому випадку, вас легко можуть вивести на чисту воду, і рано чи пізно це станеться.

2. Очікуйте емоційної реакції з боку іншої людини.Визнання в зраді не змінить ситуацію на краще миттєво. Так, варто вислухати все, що про вас думає ця людина, адже ви цього заслужили. До речі, і це теж варто прийняти, хочете ви цього, чи ні.

3. Попросіть вибачення. Це цілком очевидно, але, на жаль, іноді люди не роблять цього. Ваш підхід у даному випадку вплине на те, чи ви будете прощені і зможете рухатися далі. Ви не зможете дізнатися, пробачать вас чи ні не спробувавши вибачитися. Люди бувають різні, як і реакції на одну і ту ж ситуацію.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

4. Вибачте самого себе. Якщо ви втратили довіру, ви, швидше за все, будете настільки каятися, що насилу зможете пробачити самого себе. Хоча каяття є важливою частиною відновлення відносин, ви повинні прийняти і пробачити самого себе після всіх ваших зусиль змінити ситуацію.

5. Розкажіть іншій людині про ваше життя. Кожен з нас намагається приховати ту або іншу особисту інформацію. Але на одну мить вам потрібно відкритися людині, щоб знову заслужити його довіру. Це допоможе знову зблизитися з людиною, якій ви зробили неприємно.

Нагадаємо, для того, щоб викликати у людини відчуття злості - іноді не обов'язково придумувати хитрий план. Астрологи заявляють, що кожному знаку Зодіаку потрібен свій підхід, і деякими хитрощами можна вивести з себе кого завгодно.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що від кольору і розміру вашого гаманця залежить те, наскільки він буде сприяти поповненню вашого бюджету, так що настійно радимо дізнатися, який колір притягне гору грошей в кашему гаманцю.

Знай.uа писав, які фото делаеют вас непривабливими в очах інших пользовтелей мережі. Так, кожен любить себе по-своєму, але деякі люблять занадто сильно перестаратися.