У кожної людини в процесі полового дозрівання складається своя картина з приводу числа сексуальних партнерів, яке буде нормою

Це залежить від генетики, виховання, а ще й національності. Вченим вдалося довести, що британці є самими ненадійними статевими партнерами. З цими людьми ви не можете бути впевненими у завтрашньому дні, оскільки саме поняття зради у них не настільки значимо.


Вчені компанії Superdrug постаралися провести найбільш точний опитування для визначення середньої кількості статевих партнерів у жителів Америки, Великобританії та США.

Все для одержання максимально точного результату зробили опитування серед 2180 осіб. Згідно з отриманими даними, виявилося, що 1/3 з них не цікавиться попередніми сексуальними зв'язками свого партнера, 1/3 готові були закінчити відносини, якщо б засумнівалися в надійності свого партнера. Інші опитувані розділились на певно і малоймовірно, що вони б задумалися про розставання.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще


Компанія провела підрахунки, які показали, що у жінок в середньому буває 7 партнерів, а у чоловіків – 6,4. Найбільш ненадійними в ліжку виявилися британці. Саме вони схильні більше всіх міняти статеві зв'язки. Для отримання більш великої картини враховували ще і розмір доходів.

Так, наприклад, з середнім заробітком 200 тисяч рублів, жителі Британії більше схильні до непостійним статевим контактам. Найімовірніше, таке ставлення багато в чому залежить від ставлення до сексу в країні в цілому. У Великобританії, де рівень життя вище середнього, простіше ставляться до поняття сексу. Ще цікаво, що чоловіки люблять прикрашати кількість статевих партнерів, а жінки – навпаки.

Нагадаємо, раніше цнотливі - кращі чоловіки: соціологи приголомшили результатами дослідження.


Як повідомляв портал "Знай.иа" майже півметра: названий знаменитий актор з самим великим чоловічим достоїнством.