Подарунок на день народження - маркер, який показує ставлення до людини. Адже замість грошей можна подарувати щось дійсно потрібне і цікаве. До того ж у це свято усім хочеться відчути трохи турботи.

Щоденник

Місце для планування, яке допоможе у багатьох ситуаціях. Щоденник з датами допоможе людині краще планувати свій час і бачити результати своєї діяльності. До того ж підійде для щоденних нотаток, влучних фраз і навіть мемуарів.

Ніж для піци

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Круглий ніж – вузький подарунок, від якого прийде в захват лише справжній фанат італійського блюда.

Машинка для попкорну

Ідеально підійде для вечірнього перегляду кіно в приємній домашній атмосфері. Подібні машинки мають мірну чашу і за один раз можна приготувати до 16 порцій попкорну. Він досить компактний і не займе багато місця на кухні, що також важливо.

Портативний проектор

Маленький, але потужний проектор з вбудованими динаміками перетворить спальню в справжній домашній кінотеатр. Невеликий розмір дозволяє брати його з собою в подорож. Відмінний варіант не тільки для ідеального подарунка, але і особистого користування.

Термокружка

Відмінний недорогий подарунок, який дуже стане в нагоді в повсякденному житті. Вони випускаються в різних варіаціях і мають яскравий дизайн, до того ж зберігають до 400 мл улюбленого напою теплим. Відповідну можна знайти для кожного.

М'який теплий плед

Актуальний подарунок особливо з приходом холодів. Так можна показати свою турботу і подарувати шматочок тепла і м'якості близькій людині.

Декоративна подушка

Однією з найбільш оригінальних моделей декоративних подушок, який зараз набирають популярність, це подушка у вигляді попи коргі.

Нагадаємо, Кім Кардашьян подарувала доньці сумку за сотні доларів.

Як повідомляв "Знай. ua", що не можна дарувати ні в якому разі.

"Знай. ua" писав, що топ найкращих подарунків на Валентинів день.